Uusi lompakko

Multa varastettiin marraskuussa solkkuvarkauden yhteydessä myös mua kauan palvellut lompakko. Nyt olen sitten jo lähes pari kuukautta mennyt pienellä Marimekon pussukalla, joka alkaa jo pikkuhiljaa täyttymään pahaenteisesti yhä useammasta kortista. Mulla on ollut jo pidempään käyttämätön lahjakortti Fashionstorellejoten ajattelin hyödyntää sen nyt tähän lompakon hankintaan. Heillähän on valikoimissaan lähinnä merkkituotteita, itselleni merkillä ei ole väliä ja valkkasin tuon lompsan ulkonäön ja tilavuuden perusteella. 

Päädyin tähän Guessin Amour Large Zip Around Organizer lompakkoon. Juuri sopivan kokoinen useammallekin kortille ja ulkonäkö miellytti silmääni. Olipahan se vielä alennuksessakin! Guess merkkinä ei ole mitenkään mun makuun, mutta niinkuin sanoin, samapa tuo. :)

Tuolla Fashionstorella käy muuten alennusmyynnit kuumana, 
joten kannattaa käydä kurkkaamassa jos esimerkiksi Guessista pidätte! :)

Mitäs pidätte tuosta lompakosta? :)
On my way

2 vastausta artikkeliin “Uusi lompakko”

  1. Tää asiahan ei nyt liity tohon lompakkoon millään lailla mutta haitanneeko tuo :D

    On jo pitkään pitäny sanoo, että olet upea nainen ja blogiasi on mukava lukea, vaikutat ihanalta ihmiseltä! Mahtavaa vuotta 2013 ;) -Katri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta