Black?

Mun on jo jonkun aikaa tehnyt mieli värjätä hiukset ihan mustiksi, jostain kumman syystä? Mulla on ollut viimeksi musta tukka useita vuosia sitten, tai sellainen musta, että olisin sitä mustalla aina värjännyt. Tummanruskeahan mulla oli pitkään mutta oli se kyllä monissa valaistuksissa hyvin mustan näköinen. Tämän hetkinen hiuksenikin näyttää välillä aika tummalle vaikkei sitä oikeasti olekaan, luonnonvalo paljastaa. Nyt ollaan puhtaasti ruskealla linjalla ja latva on aika vaalea. 
En tiedä tekeekö se tämä talvi taas sen, että hiusta haluaa tummemmaksi? Kesällä sitten jälleen unelmoidaan auringon raidoittamasta surffitukasta… :)

Megan Fox on muuten mielestäni maailman kauneimpia naisia, 
oli hän sitten kuinka luomu tahansa. Upea ilmestys.
Mitäs te olette mieltä tuosta mustasta? Tyrmäättekö täysin? ;)
On my way

11 vastausta artikkeliin “Black?”

 1. Suosittelen ostamaan Hairstoresta/kampaamoista Color Maskin. Sillä saa värin joka kestää n. 2-3 pesua. Se on niin kuin värjäävä hoitoaine. Eli se on aikas kätevä koska jos väri miellyttää silmää voit värjätä sen kunnon väreillä. Hintaa sillä on n. 15e mutta se putkilo kestää vähintään kuukauden.:)

 2. musta on ihana, se sopii mun mielestä parhaiten, jos ei kuulu näihin kalkkilaivankapteeneihin, koska sillon väri on ehkä liian voimakas. Uskon,et sulle sopis ihan mielettömän hyvin musta tukka, koska ei se paljon eroa sun nykyisestä, koska sulla on jo nyt aika tumma tukka. :-)

  • Joo, muakin kyllä hiukuttaisi suuresti. Sulla on kyllä aivan upea hiuskuontalo ja se taitaa juurikin musta olla? :) Vitsit, ehkä on pakko koklaa!

 3. Mulla on itelläni ollu mustat hiukset jonkun 6(?) vuotta, oon monesti vaalentanu näitä ruskeiksi, mut silti aina päädyn takaisin mustaan:D

 4. Kyllä musta väri voisi sopia sulle tosi hyvin! Kannattaa kokeilla :) Olen muuten samaa mieltä Megan Foxista, aivan mielettömän kaunis nainen!

  • Joo, muistan kyllä että se sopi ihan kivasti. :) Sillon mulla oli vähän lyhyempi tukka ja luonnontaipuisa. Näin pitkänä mun hiuksesta on kadonnut se laineikkuus, ikävä kyllä.

 5. Megan Fox on hiuksiltaan upein julkkis :-) . Itselläni on myös ollut tummanruskeat hiukset vuosia, aina päädyn tummaan. Oma väri keskivaalea. Ihan vaalea olen iholtanikin, mutta itseruskettavia käyttämällä tulos on luonnollisen oloinen.

  Saako kysyä, minkävärinen sun oma hius on?

  • Joo, hän on mieletön! Niin, tumma on kyllä kiva. Mun oma hius on ruskeahko, eli omassa sävymaailmassa kyllä ollaan. :)

 6. Mulla on ollut nyt mustat hiukset aikalailla tasan kaks vuotta. Alussa vähän epäröin, koska pelkäsin miten kalkkiselta se saattais saada näyttämään, mutta pienen päivetyksen kanssa aivan upean näköinen! :) Toki kesällä haastavaa, kun aurinko haalistaa sitä väriä niin paljon.
  Joku ehdotti sulle aikaisemassa kommentissa colour maskia ja se herätti oman mielenkiintoni. Sillähän saisi värin pysymään kirkkaana seuraavaan värjäyskertaan asti. Mikä olisi parempi kuin hyvä, varsinkin oman blondin juurikasvuni hyökätessä esille, hiukset näyttävät aika karmivalta viimeisinä päivinä ennen värjäystä. Eli Colour mask ehdottomasti ostoslistalle! ;)

  Ja btw, oon ihan varma, että mustat sopis sulle ihan sairaan hyvin :–)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta