Pikapäivitys!

Tulin tässä pikapikaa postaamaan teille jotain ennen lähtöäni. Lähden kohta junalla Pohjanmaalle, en kuitenkaan niin iloisissa merkeissä nimittäin huomenna vietetään mummuni hautajaisia. Takaisin palaan lauantaina, joten huomenna mahdollisesti saattaa tulla välipäivä blogista, ellen siellä sitten intoudu jotain teille kirjoittelemaan. Puhelimen kautta bloggaaminen olisi jo korkea aika opetella ja voikin olla, että matkan aikana kokeilen sitä. :)
Nyt kuitenkin päivän asua, joka on aika maanläheinen. Mä tykkään tuosta vihreästä kovasti, tosin jostain syystä sitä löytyy ihan liian vähän vaatekaapistani… 

Paita Vero Moda
Housut Vero Moda

Mitäs sanotte? :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Pikapäivitys!”

  1. Heippa! Löysin tänään blogisi ja rakastuin siihen :D Olis kiva jos tekisit ruokapäiväkirjaa vaikka viikon verran kuvien kera. Melko paljon pyydetty, mutta jään odottamaan sitä innolla (; Tsemppiä huomiseen.

    • Moi! No onpas kiva kuulla. :)
      Tein joskus ruokapäivistä ja siitä tuli kauheasti kaikkea bolemiikkia mutta uusi yritys voisi olla tarpeen. Ja kuvien kera. :) Kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta