Myöhäinen joululahja

Pahoittelut postaustauosta. Kotiuduin hetki sitten ja täytyy sanoa, että olipas raskas reissu. Se suru oli niin sanoinkuvaamaton ja tuli todella lähelle. 🙁 Pahinta oli kirkossa tapahtuva siunaaminen ja hautaan laskeminen. Toivottavasti en joudu hetkiin kokemaan noin läheltä tuollaista surua. Nyt kuitenkin ei auta kuin mennä elämässä eteenpäin, toki sureminen ja täysi toipuminen vie varmasti aikaa mutta onneksi lohduttava ajatus mummoni paremmasta paikasta saa meidät läheiset jaksamaan. 

Nyt sitten jälleen arkisiin ja maallisiin asioihin. Jaettiin perheen kesken vasta nyt joululahjoja ja sain äidiltä sen kihartimen jota toivoinkin. 🙂 Muistaakseni moni suosittelikin tuota Remingtonin sauvakiharrinta täällä bloginkin puolella?! Testasin tuota eilen ja sillä tuli kyllä ihan loistavat kiharat. Juuri sopivan kokoiset ja ihan super nopsaa, tykkään!

Olikos monella tuo kiharrin? 🙂
Kommentit (12)
  1. Olis kiva nähdä jotain postausta siitä miten itse teet kiharat tuolla! Varmaan yhtä monta eri tapaa kuin käyttäjääkin… Itse kun en ole koskaan kunnolla onnistunut sauva -kihartimella, ehkäpä vaatii vaan harjotusta 😀 osaatko muuten sano minkä hintainen kyseinen kiharrin suunnilleen on? 🙂

  2. ^^ täytyy mennä vissii nukkumaan ku ajattelen liian kaksmielisesti tuon kysymyksen 😀

    1. hahah, mulla kyl tuli kieltämättä sama mieleen. 😀 Onhan tää koko sauva ehkä hieman pervo… Heheh.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *