Myöhäinen joululahja

Pahoittelut postaustauosta. Kotiuduin hetki sitten ja täytyy sanoa, että olipas raskas reissu. Se suru oli niin sanoinkuvaamaton ja tuli todella lähelle. :( Pahinta oli kirkossa tapahtuva siunaaminen ja hautaan laskeminen. Toivottavasti en joudu hetkiin kokemaan noin läheltä tuollaista surua. Nyt kuitenkin ei auta kuin mennä elämässä eteenpäin, toki sureminen ja täysi toipuminen vie varmasti aikaa mutta onneksi lohduttava ajatus mummoni paremmasta paikasta saa meidät läheiset jaksamaan. 

Nyt sitten jälleen arkisiin ja maallisiin asioihin. Jaettiin perheen kesken vasta nyt joululahjoja ja sain äidiltä sen kihartimen jota toivoinkin. :) Muistaakseni moni suosittelikin tuota Remingtonin sauvakiharrinta täällä bloginkin puolella?! Testasin tuota eilen ja sillä tuli kyllä ihan loistavat kiharat. Juuri sopivan kokoiset ja ihan super nopsaa, tykkään!

Olikos monella tuo kiharrin? :)
On my way

12 vastausta artikkeliin “Myöhäinen joululahja”

  • Mulla on toi myös, mutta en jostain syystä osaa sitä kunnollakättää. tai siis latvoista tulee ainajotenkin huonot:( joten voisitko millään tehdä jonkun postauksen siitä, kuinka tuota käytät! olisin todella kiitollinen:)

  • Kiva kuulla, että on hyvä Masina! :) aijaa, outoa? Musta tolla taas oli tosi hyvä tehdä. Otathan tarpeeksi vähän hiuksia kerrallaan?

 1. mullakin on tuo vuoden ollut ja tykkään tooosi paljon :) lämpenee nopeaa!

 2. Moi Jutta! Ehditkö tehdä jossain vaiheessa videota itseruskettavan levittämisestä ja mitä tuotetta käytät? Upea tuo sinun ihon värisi <3
  Ja tsemppiä sinne!

  • Moikka! Mulla odottaakin postissa theboksen paketti jossa on ruskettavaa ja videopostaus aiheesta on tulossa. :)

 3. ^^ täytyy mennä vissii nukkumaan ku ajattelen liian kaksmielisesti tuon kysymyksen :D

  • hahah, mulla kyl tuli kieltämättä sama mieleen. :D Onhan tää koko sauva ehkä hieman pervo… Heheh.

 4. Olis kiva nähdä jotain postausta siitä miten itse teet kiharat tuolla! Varmaan yhtä monta eri tapaa kuin käyttäjääkin… Itse kun en ole koskaan kunnolla onnistunut sauva -kihartimella, ehkäpä vaatii vaan harjotusta :D osaatko muuten sano minkä hintainen kyseinen kiharrin suunnilleen on? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta