Creme Gloss

Ostin eilen nyt sitten sen mustan värin, tosin kevytvärin. En ole ihan varma miten purkillinen piisaa hiuksilleni mutta jos säästeliäästi käytän niin enköhän selviä. Vähän ehkä vielä mietityttää, koska mustaa on aika hankala saada sitten pois jos siihen kyllästyy… Mutta toisaalta väri on kevytväri niin en usko sen pysyvän täydessä terässä kuukautta pidempään. Ainakin aikasemmin nuo Castingit ovat haalentuneet pesussa ja niistä ei ole tullut juurikaan juurikasvua, mikä tekee väristä sellaisen, että olen sitä mielelläni suosinut. Katsotaan mitä tästä tulee! ;)

Suosiiko moni muu näitä Castingin värejä?
On my way

2 vastausta artikkeliin “Creme Gloss”

  1. Lähetäppä heti kuvaa, kun saat värjäiltyä ja vaikka sitten vertailukuvat ennen värjäystä/heti värjäyksen jälkeen ja vielä pari viikkoa myöhemmin =) Itse värjäsin vuosia castingeilla 713,613,513. Halusin kylmänruskeaa sävyä ja tämä oli erittäin riittoisaa, 1 purkki riitti pitkään paksuun tukkaani ja lopputuloksesta tuli luonnollinen. Ainoa vain, että luulet tuon sävyn 3 (kultainen?) tekevän hiukan oranssihtavan kellertävän vivahteen tukkaani värin haalistuessa. No värjäsinpä monen bloggaajan tavoin kestovärillä punaiseksi ja tykkäsin, mutta huolto oli kamalaa. Nyt värjäsin CCG sävyllä 412 ja tämä peitti punaisuutta hyvin, mutta lopputuloksesta tuli hyvin hyvin tummanruskea lähes musta. Tavoitteena olisi intensiivinen, selkeästi ruskea (suklainen) väri. Pidän Castingin väreistä kovasti (varsinkin, että juurikasvu ei näytä pahalta), mutta pakkausten kuvat tai väritupsut pitäisi päivittää, sillä lopputulos ruskeissa on lähellä mustaa =( Toivoisin lisää oikeasti keskiruskeita sävyjä..

    • Joo, näin teen! Itse olen käyttänyt myös monia Castingeja ja niitä ruskeiden sävyjä ja täytyy sanoa, että ne ovat kyllä tosiaan hieman tummempaa sorttia jokainen. Tummanruskeasta tulee lähes musta ja ruskeasta tummanruskea. Värjäsin eilen tuolla mustalla ja olisi tosiaan pitänyt ottaa kaksi purkkia väriä, eipä riittänyt kunnolla latvalleni. Toisaalta se näytti ihan kivalle kun peilistä katselin, hieman liukuvärjätty lopputulos. Ensi kerralla sitten pitää lyödä enemmän tuohon latvaan sitä väriä. :) Mutta kuvaa tulossa ihan lähipäivinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta