Räps räps

Kävin eilen jälleen kolmen viikon tauon jälkeen huollattamassa räpsyni. Mielessäni kävi jo tuossa joulun aikaan josko pitäisin pienen breikin noista ripsistä mutta taas piti toteaman, että no way! Ovat nuo niin kauniit ja helpot. :) Jotkut täällä blogissani ovat puhuneet ”lazy eye- ilmiöstä” mikä ei mielestäni pidä paikkansa. Toki jokaisella on oma mielipiteensä mutta itse en näe tuollaista efektiä vaan ripset pikemminkin korostavat silmiä. Ripsissäni on kaarevuutena D ja pituutta niillä on 12 mm. 

Onko muita tyytyväisiä ripsien omistajia? :)
On my way

12 vastausta artikkeliin “Räps räps”

 1. Tekoripsien käyttöä takana n. puol vuotta ja olen ollut erittäin tyytyväinen! Ei tarvitse aamuisin taistella ripsivärien kanssa ja ripset näyttävät ihan aidoilta omilta. Missä käyt huoltamassa omasi ja onko huolto mitä hinta luokkaa?

  • Joo, sepä! Mulla on aika edullinen huolto, koska käyn kaverillani. Hän tosin on käynyt koulutukset sun muut hommaan.
   Kolme viikkoa on 30 euroa, eli ei paha. :)

 2. Saatkos kaveriltasi kuittia tai jos kaverisi ei ole yrittäjä, ilmoitatko vuodessa kaverillesi maksetun summan verottajalle? Jos kolmen viikon välein huollattaa ripset, ja kerta maksaa 30 euroa, vuodessa rahaliikennettä kertyy jo ihan kohtalainen summa. Ihan näin uteliaisuudesta. :)

  • Puhuiko joku ettei hänellä olisi toiminimeä ja etten saisi huollosta kuittia? :)
   Hohhoijjaa, ihan kuule laillisesti tässä ripsiä huolletaan.

  • Ei kukaan ole niin puhunut. Siksi kysyin, eikä kysymisestä kannata hermostua. 30 euroa tuntuu vaan aika edulliselta summalta ripsihuollosta. Siitä ei hirveästi käteen jää yrittäjälle, mutta niin, yrittäjän elämähän tunnetusti on rankkaa.

 3. Mä oon kans ihan koukussa ripsiin! Yritin kesän lopulla pitää pientä taukoa noista ja viikon olin ilman jonka jälkeen sorruin ja tilasin uuden laittoajan.. Mutta en näe oikeastaan mitään syytä miksi ei noita voisi käyttää, vieläpä kun omatkin ripset on kuulemma hyvässä kunnossa näistä huolimatta! Helpottaa arkea niin paljon :-) sun ripset näyttää tosi näteiltä ja hyvin laitetuilta!

  • Joo, kuulostaa tutulta! ;) Niin ja itse en oikeastaan pelkää muuten mitään kuin sitä, että silmä altistuu jossain vaiheessa ja tulee joku allerginen reaktio.:( Se olisi ikävää mutta näin on muutamille tutuillekin käynyt.

 4. Täällä yksi tyytyväinen ripsien omistaja, tuollaisia tekoräpsyttimiä en voisi kuvitellakkaan laittavani itselle. Mutta kukin tyylillään, ei se minua haittaa jos muut tykkää. Naurattaa vaan kommentit: ”Oon ihan koukussa ripsiin” xD Koskakohan mahtaa tulla kulmakarvojen pidennykset/tuuhennukset? :o

  • Hahah, no mutta sä kannat ylväänä omat ripsesi! :)
   Mä ainakin suosittelen käyttämään omia jos ei tee edes mieli laittaa tekoräpsyjä. Ripset alkaa jo ehkä olemaan vähän last season mutta itse en kyllä siltikään luovu, en ainakaan vielä. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta