Grey day

Viikonloppu häämöttää, onneksi! Mulla on ollut koko päivän ja viime yön outo pieni mahakipu, enkä ole varma mistä se on tullut. Ostin eilen töiden jälkeen Picnikistä smoothien ja leffassa söin sokerittomia karkkeja. Vahva epäilys on noiden sokerittomien irtokarkkien puoleen, juurikin aspartaamin sun muiden ”myrkkyjen” vuoksi. Hyih. Tämä ilta siis menee todennäköisesti ihan rennosti OnePiecessä loikoillen kotosalla, salikin saa jäädä väliin. Mä olen vaan tosi huono viettämään iltoja kotosalla, varsinkaan yksin. Aina pitäisi olla seuraa tai jotain tekemistä…

Värjäsin nyt muuten pari päivää sitten hiukseni mustaksi. Niinkuin kerroin, ostin vain yhden purkin väriä mikä ei tosiaankaan riittänyt hiukseeni. Takaosassa on vaaleampia kohtia mutta ne ovat kuitenkin ihan kivasti siellä seassa ja hius näyttää vähän liukuvärjätylle tietyssä valossa. Näissä kuvissa tuota eroa ei oikeastaan huomaa, eli ei tullut kuitenkaan mikään katastrofi. Ensi kerralla sitten väriä enemmän tuonne latvaosaan. Itse kyllä pidän tästä paljon, tumma väri on ehdottomasti mun juttu! Voisin ottaa lähipäivinä kuvaa myös luonnonvalossa jolloin se todellinen väri tulisi teillekin näkyviin. :)

Korvis Glitter
Paita Vero Moda
Housut H&M

Kivaa loppuiltaa sinne! <3
Katsotaan jos jaksaisin vielä kirjoitella tänään. :)
On my way

10 vastausta artikkeliin “Grey day”

 1. Sana myrkky ei kyllä tarvi mitään lainausmerkkejä kun puhutaan aspartaamista. Uskokoo ken tahtoo.

 2. Hei en ookkaan ennen huomannut, että sulla on tatuointi! Ois kiva kuulla siitä lisää ja nähdä se kokonaisuudessaan, ellet sitä ennen oo täällä esitellyt! Ja sulla on aivan ihanat hiukset :))

  • Juu, tuo on ollut jo aika pitkään… olen siitä kyllä postannut muistaakseni joskus vuonna banaani. :)
   Kiitos paljon, musta ei aina tunnu sille. :)

 3. Ihana tuo harmaa paita. Onkohan se lähiaikoina ostettu ja mahdollisesti vielä löydettävissä vero modan hyllyiltä?

 4. Siis apua, mähän sain joskus vuosi sitten JÄÄTÄVÄN mahakivun ja kivat muut siihen kuuluvat setit kun vedin leffassa pussillisen Nellidelliesejä, vai mitä ne nyt on. Sokerittomia karkkeja, jotka makeutettu just kaiken maailman aspartaamipaskalla. Noh, leffaa oli menny varmaan puolet ku maha oli siinä kondiksessa, että tyyliin housut piti avata ja ulkotakki ei mennyt kiinni enää. Sitten alko just ne muut kivat setit, mitä turvonneesta mahasta yleensä tulee…. eli kun pääsin leffasta himaan niin makasin sohvalla sikiöasennossa loppuillan ja ”tyhjensin” mahaa if you know what i mean :DD Seuraavana päivänäki oli vielä jäätävä kaasupallomaha. En oo sen jälkeen koskenut niihin nameihin tai muihin vastaaviin! Siis todellakin tuli joku jäätävä lisäainemyrkytys. Aivan sama onko karkeissa kaloreita vai ei, jos niiden syömisestä joutuu toipumaan kaks päivää. >:I

  • Okej, mulla ei ole koskaan tuollaista kyllä tullut. Mietin jälkeen päin tuota mahakipua ja se saattoi liittyäkin ihan muihin naisten vaivoihin… :) Mutta usein maha kyllä vähän turpoaa ja olo ei ole niin mukava sokerittomien juttujen jälkeen. Siksi en arkisin enää koskaan osta läkeroleja sun muuta mutta välillä leffassa on pakko napsii jotain niin tulee sorruttua noihin. Kerran viikossa syön kyllä sokerikarkkeja mutta jos käyn leffassa viikollakin, en viitsi mussuttaa aina sokerikarkkeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta