Koruja

Eilen tuli ostettua muutama rihkama Piecesiltä. Tuo käsikorusetti oli mielestäni aika makee ja nuo korvikset enemmän kuin hellyyttäviä. :) Mitä pidätte? 
Huomenna on vielä kuuden tunnin työrupeama, jonka jälkeen mun viikonloppu alkaa. Olisi aika montakin juttua, joista pitäisi teille postata ja ykkösenä ehdottomasti se St.Morizin ”levitysvideo”. Koitan oikeasti ehtiä sen ihan lähipäivinä! Mutta nyt mä suuntaan sohvalle, pupunenkin tulee kohtapuolin hellimään. :) Keitin juuri vihreää teetä mikä lienee virhe tähän aikaan…? Mä en vaan enää tykkää juoda muita teelaatuja, paitsi noh, kamomillahan toimisi ihan loistavasti näin iltaisin mutta sekin on valitettavasti päässyt loppumaan. Toivottavasti unimatti ei täysin karkaa!

Hyvää yötä muruset!
On my way

2 vastausta artikkeliin “Koruja”

  1. voi oon kattellu kans tollasia pöllökorviksia, ihan supersöpöt!! kuin myös sydämet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta