Tuoksu- arvonta!

Kivaa järkätä jälleen pitkästä aikaa teille arvontaa! :) Eli mulla olisi yhdelle onnekkaalle Björn Borgin uusin tuoksu, jonka sain itsekin testattavaksi. Raikas, hedelmäinen ja kukallinen tuoksu, jossa on nashi- päärynää, jasmiinia sekä valkoista myskiä. Erinomainen tuoksu niin sporttiselle kuin hienostuneemmallekin tyttöselle! :) 
Mähän tykkään eniten makeista ja mausteisista tuoksuista ja tykästyin tähän kyllä kovasti.

Arvontaan voit osallistua postaamalla yhden postaustoiveen. 
Kun kirjoittaa päivittäin on pää välillä hyvinkin tyhjä ideoista, joten teidänkin vinkit tulevat tarpeeseen! :)
Laittakaahan toiveen loppuun sähköposti- osoite, johon sitten voin olla
kontakteissa arvonnan päätyttyä!
Aikaa osallistua on keskiviikkoon 16.1 saakka.
Tsemppiä!
On my way

78 vastausta artikkeliin “Tuoksu- arvonta!”

 1. Kaipaisin postausta ennen blogi aikaasi. :) Millainen olit? Miten olet muuttunut ja kasvanut ihmisenä? Liikuntahistoriasi ja aikaisemmista ruokailutottumuksista ja miksi/miten kiinnostuit hyvinvoinnista ja treenaamisesta tai muuta mukavaa mitä koet voivasi täällä jakaa historiastasi.

  [email protected]

 2. Sinä kun olet aina niin kauniin ruskettunut niin olisi kiva tietää sun rusketus ”rutiinit”.. :) Esim. mitä itseruskettavia käytät jos käytät, käytätkö solkkua, kuinka usein jne jne. Eli kaikki siihen liittyvät tuotteet ja ihonhoito jotta saa tuollaisen ihon, kiinnostaa!! :)

  -mimi

  neiti–@hotmail.fi

 3. Voisit tehdä vaikka semmoisen päivä Jutan kanssa postauksen, johon ottaisit pitkin päivää kuvia tekemisistäsi ja kertoisit vähän päivän sisällöstä! :)
  riiina–@hotmail.com

 4. Mitä ekologisuus ja luonto sulle merkitsee. Tai sitten etit jonkun alan asiantuntijan ja saatais kysellä. Tatuoijalle olis esim paaaljooon kyssäreitä!

  [email protected]

 5. Must ois kiinnostavaa jos kirjoittaisit, mitä syöt päivän aikana? sellainen ruokapäiväkirja -tyyppinen postaus. :) Kun kuitenkin syöt niin terveellisesti ja pysyt hoikkana, niin sais itse kukin vaikka vinkkiä sit.. ja no, vaikka sisältäis herkutteluakin niin silti.

  [email protected]

 6. Mun mielestä olis kiva jos tekisit jonkun ruokavalio tai urheilu postauksen, koska olis kiva tietää minkälaisia syöt yms..

  Mutta ehkä vielä parempi olis, että ottaisit paljon kuvia päivästäsi ja kirjoittaisit myös :)
  Eli ns. ”Päivä Jutan Kanssa.” -postaus.

  [email protected]

 7. Toivoisin, että kirjoittaisit artikkelin, joka koskee sitä, miten sinusta tuli aikuinen ja mitä se sinulle merkitsee. Tarkoitan tällä kasvamista teini-iästä aikuisikään. Mitä muutoksia huomasit ajattelutavoissa, tyylissä ja kanssaihmisten kanssa. Mitä mietteitä se herättää, kaipaatko jotain teinivaiheista? Tarkoitan tällä ympäripyöristettynä kasvua aikuiseksi! :)

  email: [email protected]

 8. Bloggaa aiheesta ”älä osta mitään- viikko”. Tarkoitan, että ostat jopa sen viikon ruokatarvikkeet etukäteen, ja todellakin koitat olla viikon käyttämättä rahaa mihinkään. Voisi olla joku 20e kyllä minkä saa käyttää harkintansa mukaan sillä viikolla. Tästä voisi muutkin bloggaajat ottaa oppia! (en tarkoita, että sinulla olisi mitään ”holtiton rahankäyttäjä” ongelmaa, en edes ole lukenut kauaa blogiasi enkä ole tällaista huomannut, mutta tämä aihe on vaan sellainen mikä kiinnostaisi jonkun toteuttamana)

  [email protected]

 9. Bloggaa aiheesta ”älä osta mitään- viikko”. Eli käytännössä ostat sen viikon ruokatarvikkeetkin etukäteen, ja koitat olla koko viikon kuluttamatta rahaa mihinkään. Voisi olla joku 20 euroa kyllä, minkä saisi harkinnan mukaan käyttää sillä viikolla, sekin olisi mielenkiintoista lukijoille nähdä mihin sen käyttäisit) Tästä voisi sitten muutkin bloggaajat ottaa mallia, ja tehdä samoin. Niin monella blogi perustuu juuri ostosten ym. esittelyyn ja mielestäni olisi monelle tarpeen tällainen kokeilu)

  [email protected]

 10. Toiveena olisi postaus, jossa esittelet kotisi! Tai sitten vaikka sellainen ”päivä Jutan kanssa” postaus, kuvailisit päivän eri vaiheita ja kirjottaisit päivästäsi hieman laajemmalla skaalalla mitä nyt näin yleensä :)

  [email protected]

 11. Kiva olisi kuulla sinun kirjoittavan jotain kierrätyksestä! Että kuinka sinä voisit kierrättää ja samalla inspiroida muitakin. :) Esim järkkäämällä kirpparia! Voisit vaikka pitää blogissasi huutokaupan omista vanhoista tavaroistasi ja vaatteistasi, joita et enää käytä. Jotain tällaista tempausta olisi hauska seurata blogistasi ja inspiroitua itsekin! :) [email protected]

 12. Oon aloittanut kuntoilun, joten toivoisin treenipostausta! :) Ehkä just kuvauksia sun treeneistä, treenivaatteista yms.

  jade (at) luukku.com

 13. Moi Jutta!

  Mulla on ollu n. viikko lukutaukoa sun blogista ja täällähän on tapahtunut paljon! En oo vielä ehtinyt lukea uusimpia postauksia, mutta näyttäisi ruokapäiväkirjalta kuvina! :P Toivoinkin sitä joskus tuossa aiemmin joulun alla :) En jaksa odottaa että pääsen sinne asti. Jes!

  Ravintoon, terveyteen ja liikuntaan liittyvät postaukset kiinnostaa mua aina paljon :P Voisitko tehdä videopostauksen sun treeneistä? Olisi ihan mahtavaa!

  [email protected]

 14. Liikunallisena ihmisenä postaukset liittyen liikuntaan kiinnostavat.
  mariah-79(at)suomi24.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta