Monday, monday!

Mulla oli eilen salilla mukana pitkästä aikaa FAST:in palautus/protskujuoma, jonka vedin treenien jälkeen. Jostain kumman syystä en löytänyt kuvaa juuri siitä minttusuklaan makuisesta pötilöstä, mikä mulla oli messissä. Lieneekö niin uusi tuote? Oletteko maistaneet? 

Tsekkasin tuoteselosteen ja aikalailla fifty- fifty siinä oli protskua ja hiilareita. Nappasin sen tosiaan heti treenien jälkeen ja kummasti jaksoi pitkään ilman heikkoa oloa tai nälkää. Yleensä hedelmän jälkeen mulla menee maximissaan tunti niin on pakko saada jo jotain kunnon safkaa. Siispä jälleen aloin miettimään sitä palautusjuoman hankintaa… Lähinnä isomman pussin hankintaa, josta sitten ottaisi aina treeneihin mukaan yhden satsin.

Ostin kokeeksi myös tällaisen juoman, jonka vedin alkulämmittelyn aikana.
Aika pahan makuista ainakin oli ja enpä usko, että mihinkään vaikuttikaan. :)

Alunperin mietin pitäväni tänään vapaa päivän treeneistä mutta toisaalta aloin vähän funtsimaan, että josko kuitenkin kävisin ennen töitä Fressissä. Toinen vaihtoehto on, että väsään nyt porkkanasosekeiton ja skippaan salin. Tuo keitto on siis ensimmäinen safka, jonka aijon tehdä tämän viikon kunniaksi. Joku blogissa vinkkasi mulle bataattisiivuista, joita voisi viipaloida uuniin ja siihen kaveriksi kasvispyöryköitä. Kuulosti myös super hyvälle, joten varmasti kokeilen! :) Vähän oli hankalaa ruokakaupassa, kun piti miettiä niin kovin mitä sitä ostaa. Olen ihan liian tottunut ostamaan aina jotain kanaa, kun teen safkaa… 

Palaan illalla sitten ruokapäiväkirjan kanssa!
Siihen saakka moi!
On my way

12 vastausta artikkeliin “Monday, monday!”

 1. sä oot niin pieni ja laiha ettei sun tarvi kuule millekkään kasvisruokadietille ruveta! :)

 2. Itse ostin samaa recoveryä 2kpl mansikan makuista, ekan join väkisin ja toisen jätin juomatta, aivan hirveän makuista litkua.

  http://www.leader.fi/fi/valmisjuomat-patukat/protein-40 Tota jos löydät nii osta pullo, uskon että paremman makuista proteiinijuomaa et löydä!. Toinen mitä kannattaa kokeilla on proteiinipatukat mutta niissäkin on isoja eroja, varsinkin koostumuksessa ja maussa, mut proteiinimäärät jää usein aika pieniksi ellei patukka ole isohko.

  • Aijaa, höh. :/ Mä en ole niitä kokeillut. Välillä nappaan protskupatukoita juu, lähes kaikkia niissäkin on tullut kokeiltua. =)

 3. Ei liity tähän postaukseen mutta voisitko kertoa treenaamisestasi ja siihen kuuluvasta ruokavaliosta, lasketko kaloreita, kuinka paljon proteiinia pyrit syömään? Ja haluaisitko kertoa silikonirinnoistasi, esim. kuinka kauan meni että toivuit täysin, kivut yms? :) Itse siis silikoneja pohdin ja olisi kiva kuulla kokemuksia muualtakin kuin keskustelupalstalta :)

  • Tämä varmaan menisi tuonne postaustoiveiden puolelle? Niin paljon kysymyksiä. :)
   Ruokapäiväkirjaa ainakin tulee tällä viikolla, joten kannattaa seurailla! :)

 4. Mittusuklaa r&p juomia oli tullut uutuutena myös meidän salille! Suklaa on ihan lemppari! Ihan jälkkäristä menee makunsa puolesta, ja esim vastaavassa gainomaxissa on enemmän hiilareita, joten noi on parempia.. Vanilja oli kuulemma myös todella hyvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta