Muutoksia kropassa

Selailin muutama päivä sitten mun blogimerkintöjä vuodelta 2010, jolloin teksti ja kaikki oli ”alkeellisempaa”, toisinsanoen aivan kamalia kuvia ja hirveää tekstiä. :). 
No se ei kuitenkaan ollut mun pointti, vaan pistin merkille kuinka onkaan tapahtunut pientä muutosta mun kropassa. Tuolloinhan en harrastanut ollenkaan salitreenausta, eli mun treenaaminen oli lähinnä intohimoista spinningin harrastamista tai muita aerobisia juttuja. Kai mulla oli silloin jonkun sortin ”lihaskammokin”. 

Otin sieltä tekstien seasta pari esimekkikuvaa, joissa näkyvät mun käsivarret & olkapäät ja kaksi alempaa kuvaa on napattu eilen. Mä itse ainakin huomaan selkeää muutosta tapahtuneen, vaikka enhän mä mikään lihaskimppu olekaan. 😀 Mutta huomattavasti paremman näköistä, kun kädet eivät ole ihan tuollaiset muodottomat taikinat. Eli rohkeasti kannattaa vaan käsiäkin treenata! Omat käteni ja olkapäät eivät tokikaan ole kahden vuoden treenien tulos vaan olen treenannut niitä nyt suunnilleen puoli vuotta tosi ahkeraan, parikin kertaa viikossa. Ja vasta Sakun kanssa seurustelemaan alettua opin muitakin käsitreeniliikkeitä kuin pelkät hauis ja ojentajakäännöt. Tämä lienee myös syy muutokseen. 🙂 

Muutenkin jos vertaan kroppaani tuohon aikaan, oli se paljon ”löllömpi” vaikka treenasinkin kovasti. Toki tuolloin käytin enemmän alkoholiakin mutta treenaaminen oli mulla ihan vääränlaista. Aerobista pitää olla mutta se ei saa poissulkea lihaskunto- treeniä, salitreeni on se jolla saadaan aikaan muutoksia.
Haluan kuitenkin vielä tähän loppuun tähdentää, että mun tavoitteena ei ole kasvattaa kropasta lihaskimppua vaan tuollainen pieni kiinteys ja muoto vartalossa ovat ne joita havittelen. Tykkään kuitenkin siroudesta mutta samalla sporttisuudesta. 

Oletteko te huomanneet salin muokkaamaa muutosta kropassanne?
Monesti nämä muutokset tulevat ikäänkuin huomaamatta ja kuvat vasta paljastavat. 🙂
Kommentit (25)
  1. Vau! Hienoa 🙂 Onko sinulla hieman parempaa ”ennen” kuvaa? Jossa olisi myös tiukka toppi päällä? Näkisi vielä selvemmin eron 🙂

  2. No ei huomaamuuten, mutta tossa nykysessä on niin pimeetä ja valoo tulee eri suunnasta,niin tottakai siinä näyttää et on enemmän muotoja..

    1. No kuules, olen kuullut asiasta kommenttia myös muiltakin ja huomaan muutoksen itsekin. Mutta ole sinä tuota mieltä jos haluat. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *