Hupsista

Tiedättekö mitä eilen pääsi käymään? :) Mulla oli ollut kotona jo pidempään vaalea raitaväripaketti, jonka sitten hetken mielijohteesta kaivoin esille ja lättäsin päähäni, tai puolipäästä alaspäin. Ajattelin kai piristäväni mieltä tai jotain?! Latvaosa tosin oli jo valmiiksi hitusen tyveä vaaleampi, koska aikaisemmin värjäämäni musta ei riittänyt koko päähän. Eli mitään suuren suurta muutosta ei tullut, katsotaan mitä jatkossa tapahtuu. Saksia ainakin voisi kohtapuolin tarvita! :D

Teettekö te koskaan muutoksia hetken mielijohteesta? :)
Mulla on kyllä ailahteleva mieli…

Ps. Toi St. Moriz tuossa taustalla muistuttaa mua, että tulevalla viikolla teen sen videon!
 Lupaan! :)
On my way

18 vastausta artikkeliin “Hupsista”

  1. Täällä bingo! Ailahteleva mieli todellakin :) heräsin yks aamu silleen et nyt haluun blondin tukan, ja miulla oli saman värinen ku siulla! No marssin kauppan kautta kampaajan penkkiin … :)))

  2. levitätkö itseruskettavaa myös naamaan? :) mulla tulee ton st. morizin kanssa tosi epätasainen naamassa..

  3. Aika kuivalta näyttää sun latvat /: kannattaa kokeilla niihin hiusöljyä, saattaa hetkellisesti pelastaa todella kuivat latvat niin ei tarvii niin usein saksia hiuksille näyttää :)

    • Juu, tiedän. :) Niin, mulla vaan vähän tuppaa muutenkin unohtumaan tuo hiusten leikkaaminen, joten sekin tulisi ihan tarpeeseen välillä.

    • Hupulla laitoin ympäriinsä mutta värin laitoin jostain puolesta päästä alas päin.

  4. siis oliko sulla musta tukka ja siihen vaanvedit noi vaaleet raidat? :) itseänikin alkoi kutkuttamaan pieni värjäys operaatio ;D mustat hiukset tällä hetkellä.. ja mikä raitapaketti oli kyseessä?

    • No värjäsin joku aika sitten mustalla kevytvärillä mutta se ei riittänyt kunnolla mun latvaan, joka jäi jo valmiiksi hieman vaaleammaksi. Eli siksi varmaan tulos näyttää tuolle. :) Ihan mustaan saattaa tarttua hankalasti ja varsinkin jos on kestoväri alla…?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta