Lompakossa

Olin eilisen kyllä kunnon kotihiiri, en jaksanut illalla enää vaivautua edes tännekään kirjoittamaan mikä on mulle aika erikoista. Kerrankin, kun olisi ollut kunnolla aikaa niin mielenkiintoa ei löydy. Enkä käynyt edes treenaamassa, vaikkakin välipäivä tekee ihan terää. Noh, uusi päivä ja uusi energia? Kohta töihin ja illalla olisi tarkoitus käydä Fressin kautta. Hain viime viikolla sen mun Guessin lompakon ja tältä se nyt näyttää livenä.

Tilaa tuolla on ihan kivasti muutamallekin kortille ja muille härpäkkeille.
Niinkuin näkyy, mulla ei juurikaan ole sitä jokaisen naisen ongelmaa lompakossa, 
eli korttitulvaa. Sen varkauden seurauksena menetin kaikki kortit ja en ole vaan saanut
 aikaiseksi hankkia esim. ajokorttia ja Kela- korttia… ne olisivat kyllä tähteelliset. 
Ehkä tämän kevään aikana.? :) 
Käteistä en kuljeta juuri koskaan, koska mulla on aina sellainen fiilis, 
että käteinen katoaa nopeammin kuin raha kortilla… :D

Avasin samalla teille mun koko käsilaukun sisällönkin, koska sellaista 
postausta en olekaan tainnut koskaan tehdä. 
Ei löydy mitään ihmeellistä, vaihtelen aika paljon laukkuja niin yhteen
 ei ehdi kertymään liikaa roskaa. 
Muutamia avaimia, hiusjuttuja, puhelin, meikit, muistikirja 
(uusin kalenteri hankkimatta), käsivoidetta, tuoksukin on yleensä aina messissä… jne.
Mitä te kannatte lompakossanne? :)
On my way

8 vastausta artikkeliin “Lompakossa”

 1. tosi ihana lompakko! vaikka et kuulemma guessista hirveesti perusta, niin oot kyllä onnistunu valitsemaan tosi nätin asusteen siltä^_^ jotkut on nimittäin aika mauttomia… tuleeko ruokapäiväkirjalle muuten jatkoa?

  • Juu, en ole faneja mutta onhan heillä juuri jotain kivoja juttuja. Suomessa vaan turhan ylihinnoiteltua settiä.
   Joo, toi on aika muhkee, tällä hetkellä jopa liian muhkee mun sisällölle. :D Se päiväkirja ei ole mikään helpoin nakki ainakaan kuvien kera mutta jos sitä toivotaan niin juu, miksipäs ei. :)

 2. Hih.. en mitään ihmeellistä :) Mulla on lompakkona semmonen marimekon pussukka. Sinne ei kauheesti mitään ylimäärästä mahdukkaan, ja jos mahtuu, niin menee ikuisuus että löytää sieltä tietyn kortin. Mullakin on tosi vähän kortteja. Ei oo kanta-asiakaskorttia mihinkään muualle kuin mustiin ja mirriin :D No Lifen leimakortti löytyy.. (en oikeen ymmärrä niitä joilla on tsiljoona korttia jokaseen vaateliikkeeseen) Mä en ainakaan halua, että jokasessa vaateliikeessä on rekisterissä mitä oon ostanut millonkin.

  • Mulla oli sellainen nyt väliajan kunnes sain tuon lompsan :D Mua ärsytti kaivaa sieltä aina kaikkea, joutui nostaan koko sisällön pöydälle jotta löysi etsimänsä. Juu, sepä. Mä käytän lähinnä noita ruokakaupan kortteja, tosin Ykkösbonus on ainoa josta on joskus edes tullut massia takaisin… Vaateliikkeiden kanta- asiakas kortit ovat todella turhia.

  • Juu, mutta se meni kanssa siinä varkaudessa. Uusi pitäisi hankkia, kun saisi aikaiseksi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta