Uusia treenikuteita

Mulla iski eilen ”treenihousu- kriisi”. Oli hyvä treeni juu, mutta treenatessani havahduin jossain vaiheessa pienen pieniin reikiin haarusten saumoissa ja aloin miettimään kuinka vanhoilla housuilla treenasinkaan. Lopulta totesin niiden housujen olevan ainakin pari vuotta vanhat, yöks. :D Nyt on tehtävä oikeasti salivaatehankintoja! Etenkin siis housupuolelle. Ensihätään suuntasin Hennesin sivuille ja tilasin sieltä muutamat pökät kokeiltavaksi (ja jotain muutakin…), koska ne tulevat suhteellisen nopeasti ja vielä naapurin Ärrälle. Ajattelin kyllä käydä vielä ihan Kampin Nikessa katsomassa jotain laadukkaampaakin settiä. Tässä kuitenkin nuo mitä löysin tilattavaksi. 

Eksyin myös alusvaate- ja biksupuolelle… 
Pinkkiä löytyi, noita oli vaan pakko ottaa useammat sovitukseen! :)


Kuinka usein te ostatte uusia treeni- vaatteita? 
On my way

6 vastausta artikkeliin “Uusia treenikuteita”

    • Samaa mäkin olin tulossa sanomaan! :D Eli eipä enää kampissa oo Nike-myymälää. :)

  1. noi h&m:n mis on tota pinkkiä on musta kyllä tosi kivat ja mukavat jalassa ja se takaosan tasku on just kätevä!:)

  2. täällä odotetaan itserusketusvideota!:D tänään tuli postissa st. moritzia enkä uskalla laittaa ennen kun tiedän miten se kannattaa levittää!:):D

  3. Noi H&M treenikamat on kyllä hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia! Esim noi 9€ maksavat topit pitää muotonsa, saumansa ja värinsä paremmin ku neljä kertaa kalliimma t Niken topit. Itse superkuluttajan voin varauksetta suositella kyl henkkiksen kamppeita :)

  4. ”Ainakin pari vuotta vanhat, yöks!” Uudet pökät olisi siis hankittava puolen vuoden välein kun kaksi vuottakin on jo YÖKS? Ekologisuus taas voimissaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta