St.Morizin levitystä videolla

Olipas säätöä jälleen tämän videon kanssa, mä se kyllä aina onnistun. :) Mutta tosiaan, sain joku aika sitten Theboksen verkkokaupasta mun suosikki itseruskettavaa St. Morizia ja levityskintaan. Näillä kuvasin nyt sitten videon, jossa näytän miten itse sitä levitän ja saan tasaisen lopputuloksen. En nyt ihan täysin ole tyytyväinen tuohon videoon, kun valo on mitä on mutta toivon mukaan saatte tuosta nyt edes jotain irti?! :)

– Vaahtomaista sävyä dark löytyy *täältä
– Vaahtomaista sävyä medium löytyy *täältä
–  Voidemainen löytyy *täältä
– Levityskunnas löytyy *täältä

Heräsikö vielä kysymyksiä?
Vastailen mielelläni! :)
On my way

24 vastausta artikkeliin “St.Morizin levitystä videolla”

 1. Kiva video, kiitos!:) Sua on niin kiva katsella kun vaikutat niin rennolta ja luontevalta, että videopostauksia vois tulla paljon enemmänkin ihan arkisista höpinöistä vaikka!

  • Aijaa, kiitos ja kiva kuulla. :) Omasta mielestäni oon vähän tommonen selostaja, nolo. :)

 2. Ihana video, ehkä nyt uskallan tilata kevääksi tota :> Saako tuosta medium-väristä myös kunnon rusketuksen?:) Jääkö kaulan ja kasvojen väliin sitten väriero, jollet kasvoihin laita ollenkaan?:) Miten kauan kestää lopputulos?

  • Itse olen käyttänyt pari pulloa tuota vaahtomaista Medium-sävyä, ja voin sanoa lopputuloksen olevan siinäkin sävyssä todella tumma! Ainakin omalla ihollani väri on tumma :D vaihtaisin itseasiassa jopa astetta vaaleampaan, mikäli semmoista olisi saatavilla. Eli kyllä siitäkin kunnon värin saa.

   Ja itse levitän tuota ihan kasvojen rajaan asti, eli kaulaan tietysti, ja korvien taakse. Kasvoihin jää kyllä raja, riippuu tietysti kuinka vaalea oma iho on :) olen käyttänyt sitten kasvoihin toista itseruskettavaa, sillä tuo on liian tujua kasvoille. Ja niinku jutta sanoi, kasvoissa on helposti esim kuivempia kohtia :)

   Sori nyt Jutta vastailen tässä sun puolesta :D mulla olisi vielä semmonen kysymys, että miten saat ylläpidettyä rusketuksen hyvänä? Kuoritko ihoa, vaikka siinä on ruskettavaa? Saan usein levitettyä värin hyvin, mutta se tasaisen värin ylläpito on vaikeaa.. Esimerkiksi käsivarsien ”sisätaipeista” väri lähtee usein nopeasti..

  • Joo, kyllä sillä kuulemma saa ihan kivasti väriä pintaan! :) Ja kiitos kun vastailet, kun kerta myös käyttäjä olet!

   Mä kuorin todella harvoin vartalon ihoa, joten todella välillä ihmettelen miten en ole laikukas tai mitään. :) Lisään tota pari kertaa viikossa, joten ehkä se ei siksi ehdi ns. kulua kovasti pois. Vaikka toisaalta multa tuo ei ole kertaakaan lähtenyt laikukkaasti… Vaikea sanoa, olisiko ihotyypilläkin vaikutusta? Mulla on luonnostaan aika pehmeä mutta myös paksumpi iho.

 3. Olipa kiva video! :) eikö kuitenkin olis helpompi levittää hiukset kiinni ;) ite ainakin heitän tukan aina ponnarille kun tarttuu muuten ihoon, kun hetken aikaa se kuitenkin on tahmea… Oon käyttäny kans tota moussea dark sävys jo useemman vuoden, sillon sitä ei edes vielä saanut suomesta ja voi mikä onnen hetki oli, kun huomasin sen rantautuneen myös suomen markkinoille :D

  Sul on muuten ihan unelma kroppa, kelpais itsellenikin ja parhaillaan laihduttaminen onkin kovan työn alla. En tied onks tää vähän liian henk koht aihe, mut mua kiinnostais kovasti kuulla hieman silikoneista. Kiinnostaisko sua joskus postata aiheesta? Tiedän et google täynnä arttikeleja ja infoa, mut lähinnä kiinnostais itse silikonit omistavien näkemykset aiheesta. Lähinnä mitä haittaa ja hyötyä niistä ollut, oliko millainen prosessi jne :) Ymmärrän toki, jos et aiheesta halua postata…

  • Juu, ne jäivät vahingossa auki. :) Laitas mulle hei sähköpostilla kysymyksiä ja mitä haluat tietää niin vastailen sulle. :)

 4. Pakko kysyä: miten itserusketat selän? Etuosa & kädet ovat nyt aika tummat verrattuna selkään. Kiitos videopostauksesta Jutta, tosi kiva!

  • Mä laitan aina välillä tuota selkään mutta harvemmin… En oo oikeen koskaan käyttänyt ruskehtavaa selkään mutta ei se silti mulla ihan valkoinen ole. Käyn ehkä kerran kuussa solkussa niin kai sillä on hieman vaikutusta?!

 5. Sama kysymys kuin aikaisemmalla että miten saat selän rusketettua? eikö tuosta jää hassut rajat selkään kun vaan käsivarsille levittää tuota itseruskettavaa.. tämä on eräs syy miksi en uskalla edes kokeilla noita itseruskettavia.. näyttää jumpassa tai salilla typerältä? ja toinen kysymys että kuinka hyin tuo pysyy sitten kun esim hikoilee jne jääkö vaatteisiin tuota ruskeaa väriä?

  • Ja sama vastaus kuin yllä… Ei Mua ole häirinnyt? Mutta saahan tuon levitettyä selkään yhtä hyvin. :) Jos levitän tuotteen illalla, käyn yleensä aina suihkussa aamulla, mulle se on semmonen freshiys kysymys. Mutta värjäähän kaikki itseruskettavat ainakin valkoisia hieman jos ei ole käynyt suihkussa sen jälkeen.

 6. Kyllähän selkään pystyy levittämään, peilin kautta. yläkautta kädet ylettää puoleen selkään, ja alakautta samanlailla. Ite oon levittäny aina koko kroppaan, kun käyn paljon uimahallissa niin en halua et näyttäs luonnottomalta. Moni kysynyki, et käynkö solkussa kun oon niin ruskee. :)Kasvoihinki oon laittanu, mut en oo antanu vaikuttaa niin kauaa.. esim ei yön yli missään nimessä. Saa ihan sopivan värin näin. Mulla ongelmakohta on kädet, ja sormet.. ne kun tuppaa olee etenki näin talvisaikaan kuivat ku töissä pitää läträtä käsidesillä, niin sit sormiin se väri tarttuu ihan hurjan kovasti, ja rystyset on jopa mustat joskus ollu :D

  • Joo, toi on paha… Mulla samaa ongelmaa välillä kun kädet ihan korput. :/ Monesti siis rasvaan ne ekaks. Tehoo!

 7. HÖH. Vaikuttaa samalta kuin St.Tropezin vastaava, mutta PALJON halvempaa! Pitää testata tätä…Kiitos vinkistä!

  En mäkään muuten selkään levitä, eikä kyllä ite ainakaan mitään suurempia rajoja huomaa. Toi St.Tropez hiipuu kyllä jo ekan suihkun jälkeen, mutta sävy on kyllä kiva eikä haise itseruskettavalta lainkaan.

  • Joo, sepä. Mä en myöskään levitä. Niin, kyllähän se väri haihtuu vähän suihkussa mutta ei kuitenkaan mielestäni merkittävästi. Kannattaa kokeilla!

 8. mites jos pistän tota aamulla ja käyn suihkussa illalla, niin lähteekö tätä kuinka paljon pois?
  Tässä mietin et kun vanhojen tansseihin pistän (pitää kyllä kokeilla ennen niitä koeversio) ja meillä olis torstai iltana tanssit ja perjantai aamuna niin mikä olis järkevin ”aika” levittää tätä.
  Ja eli tääkö toimii ihan sillein, että annetaan vaan kuivua ja sit se rupee siitä vaikuttamaan, eli levittämisen jälkeen ei tarvi pestä ylimäärästä suihkussa pois tms niinkuin jossain muissa?

 9. Mä tilasin nyt pitkän mietinnän jälkeen tota mediumia ja sen levityskintaan! Jännityksellä ootan miltä se näyttää mun iholla! :)

 10. mitä itseruskettavaa käytät kasvoihin?:)rasvottaaks muuten tälläset ihoa?

 11. Hei kiitos! Inspiroiduin tästä postauksestas ja hommasin itsellekin ks itseruskettavaa ja oon tykänny todella! :) Ainoona miinuksena vaan ettei pysynyt mulla kasvoilla yhtä hyvin kuin muualla vartalossa, siksipä jäikin kiinnostamaan että mitä ruskettajaa mahdat käyttää kasvoille? :o

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta