Herkkuja, herkkuja!

Olen viime aikoina törmännyt useammissakin blogeissa noihin herkulliselta kuulostaviin terveellisempiin suklaavanukkaisiin sun muihin herkkujen korvikkeisiin ja alkanut itsekin fundeeraamaan pitäisikö noita kokeilla. Selailin tuossa Fitnesstukku.fi sivustoa ja heidän tarjontaansa herkuille. Mun silmille ponnahti ensinnäkin Protein pancake mix, jonka avulla saa tehtyä hieman terveellisempiä pannareita, cool! :) Mun tulee aika usein itse tehtyä protskulettuja mutta tuollainen valmis proteiinipitoinen sekoituskin voisi olla kätevä. Onko joku kokeillut? 

(Kuvat lainattu google.com)
Ja nyt vaan sen kuin paranee herkkupepun elämä!
Nimittäin Protein Dessert lupaa maistuvansa yhtä ihanalle kuin jälkkäri 
mutta ilman sokeria ja rasvaa! ;) Namskis! Kokemuksia tästä, toivottavasti jollain?!
(Kuvat lainattu google.com)
Sitten taitaakin olla nämä monelle tutut Mannisen protskuvanukkaat.
Itse olen lukenut ja kuullut näistä paljon mutta koskaan en ole itse kokeillut. 
Nuo suklaa ja banaani- toffee kuulostavat niin herkuille!
Näistä lienee jo useammalla kokemusta? :)
(Kuva lainattu Manninen.info)
Olisi ihan huippua jos jaksaisitte vinkata omia suosikkejanne etenkin 
terveellisemmistä vanukkaista?! 
Kuulisin tosi mielelläni mielipiteitä ennen ostopäätöstä. :)
On my way

12 vastausta artikkeliin “Herkkuja, herkkuja!”

 1. Olen kokeillut FAST:in puddingia ja kyllähän sitä varmaan söisi jos dietillä olisi mutta..
  Itselleni ongelmia tuottaa kaseiini ja muut apuaineet, joita tämänkaltaisissa tuotteissa käytetään. Varmaan ihan hyviä tuotteita mutta kannattaa muistaa aina vilkaista tuoteselostetta ja ymmärrettävä se, ettei kaikkea voi ehkä sitten kuitenkaan syödä mikä on kaloritonta ;)
  Eli kokemusta vain FAST:in suklaa puddingista, maku oli ihan ok – tein sen tosin vain veteen..

 2. Itse oon kuullu tuosta Mannisen proteiinivanukkaasta ainoastaan huonoja kommentteja, valitettavasti. FASTin puddingista taas oon kuullu lähes pelkästään kehuja, joten se vois jo olla kokeilemisen arvoinen.

 3. Heippa, sain juuri testiin eräiltä messuilta Mannisen puddingia kahdessa eri maussa, vanilja ja valkosulkaa-mansikka. Vanilja oli mielestäni parempaa, joskin melkoisen makeaa. Jälkimmäinen oli taas ihan liian esanssisen makuinen omaan suuhuni ja jotenkin ”teollinen”. Fastin puddingit ovat olleet makuuni hurjan paljon parempia, mm. tuplasuklaa ja creme caramel. Suosittelen testaamaan! Vaikkakin melko jauhoisiahan ne ovat, mutta ei liene tulevan yllätyksenä, kun proteiiniherkuista on kyse :) makeannälän vievät loistavasti. Lisäksi tuo Fastin hyytyy nopeampaa, n. 5minuutissa.

  -Omppu

 4. Mulla oli just tänään suunnitteilla tehdä kans postausta tosta pannarijauheesta :D Sitä pitää ehdottomasti koklata!

  Mua kiinnostaa kanssa noi Mannisen puddingit. Tuun sit tänne vaklaileen, mitä muut on kirjotellu :)

 5. Olis mielenkiintosta tietää mitä noi sisältää, jos ovat ns. terveellisempiä? Onko sokeri korvattu jollain aspartaamilla? Jotenkin on semmonen kutina nenässä, että omatekemävanukas vaan olisi terveellisempää? Valmis pannukakkujauhe(?) purkissa.. hmm.. ei vaan kuulosta kovin terveelliseltä :D Oon vähän ennakkoluuloinen tämmösissä asioissa.. Luulempa vaan, että noissa tuotteissa tuoteselosteet ovat hurjan pitkiä :o?

  • Kyllähän noissa sokeri on korvattu makeutusaineilla, se on toki valitettavaa.
   Noilla sivuilla näkyy nuo tarkat tuote- selosteet, eli sieltä kannattaa kurkata. :)

 6. mulla on tuota mannisen vanilijaa. on ihan ok makuista. pelkästään ei niin hyvää mutta puuroon tai marjojen kaa tosi hyvää

 7. Itselläni on Fastin Creme caramel, ihan hyvän makuista ja itsellä juurikin herkun korvikkeena toimii. Maistatin tätä myös kaverilla, jolla on kokemusta Mannisen vastaavasta ja sanoi Fastin olevan Paaljon parempaa. :) Yhdessä annoksessahan tässä on energiaa 95 kcal, proteiinia 23 g ja kuituakin 4,1 g!

 8. Kiitos kaikille kommenteista! Mä fundeeraan vielä ja pakko tsekata Prismastakin saatava joku vanukasjauhe, jota Ondessa mainosti blogissaan. :)

 9. ”Kyllähän noissa sokeri on korvattu makeutusaineilla, se on toki valitettavaa.”

  Jos sokeri on korvattu asparataamilla (ei välttämättä silti ole, en ole tutustunut) niin sillon se ei kyllä todellakaan ainakaan terveellisempää ole…

 10. Stockalla oli ainakin vielä viikko sitten kantistarjouksena Fastin Pudding 19,95€. Ostin itelleni suklaanmakuisen kokeilumielessä. Ihan ok maku mun mielestä, mutta suosittelen laittamaan vähemmän pulveria kun mitä ohjeessa sanotaan ja tulee vielä parempaa, kun jättää jääkaappiin esim 30 min :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta