Maanantai moi!

Mulla on ihanan rentouttava viikonloppu takana ja nyt on superisti energiaa! <3 Mietin vaan, että kai musta on tullut vanha, kun rentouttava viikonloppu on mulle urheilua, hyvää ruokaa, kullan kainalossa loikoilua, elokuvien katselua ja ihan vaan rentoa oleskelua. Eilen kuvailtiin Sakun kanssa studion uusilla testivaloilla kivoja kuvia. Laitan niitä pikkuhiljaa tänne blogiinkin. Oli kivaa olla pitkästä aikaa ihan mallina. 🙂 

Viikonloppuna väsättiin tuo karppipizza, josta mainitsinkin jo eilen. Bongasin reseptin netistä ja täytyy sanoa, että vetää kyllä hyvin vertoja oikealle aidolle pizzalle. Pohja tehdään siis kananmunista ja päällysteet sitten heitetään oman maun mukaan. Meillä tuo juustomäärä on aika huge, eli eipä tuo nyt mikään terveyspaukku ollut. 🙂 Voin tehdä ensi kerralla postauksen ihan vaihe vaiheelta mutta tässä tiivistettynä miten tuon saa onnistumaan…

Ota viisi kananmunaa. Erottele valkuaiset ja keltuaiset, jonka jälkeen vatkaa 
valkuaiset kovaksi vaahdoksi. (Pysyy kupin pohjassa kiinni). 
Tämän jälkeen sekoita mukaan keltuaiset. 
Sitten levitetään ”taikina” pellille ja uuniin 200 asteeseen 5-10 minuutiksi.
Seuraavaksi pohja pois uunista ja päällyset pizzan päälle, jonka jälkeen koko helahoito
uuniin vielä 10-15 minuutiksi, kunnes alkaa näyttämään valmiille.
Syö ja nauti! 🙂 Mä tykkäsin ihan hirveästi!!
Tämän päivän asua:
Ruutupaita Vero Moda
Wonder jeans Vero Moda
Kivaa maanantaita, postailen tässä vielä päivän mittaan! 🙂
Kommentit (24)
  1. miks teidän pitsassa on hapsiainen :DD ahhaha

    1. Heheh, Saku on semmonen pelleilijä… Ja hapsisinen sen lapsuuden suosikki. 😀

  2. Äsken tämän ohjeen mukaista pizzaa kokeilleena ei voi sanoo ku että nam! Itse pidin vähän pidempään pizzaa uunissa ennen ja jälkeen täytteiden laiton. Oli tosi herkkua! Kiitos vaan reseptivinkistä. 🙂

    1. Joi, sanos muuta! Tosi namia on. 🙂 Juu, ehkä ensi kerralla pidän sitä itsekin pidempään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *