Maanantai moi!
Mulla on ihanan rentouttava viikonloppu takana ja nyt on superisti energiaa! <3 Mietin vaan, että kai musta on tullut vanha, kun rentouttava viikonloppu on mulle urheilua, hyvää ruokaa, kullan kainalossa loikoilua, elokuvien katselua ja ihan vaan rentoa oleskelua. Eilen kuvailtiin Sakun kanssa studion uusilla testivaloilla kivoja kuvia. Laitan niitä pikkuhiljaa tänne blogiinkin. Oli kivaa olla pitkästä aikaa ihan mallina. 🙂
Viikonloppuna väsättiin tuo karppipizza, josta mainitsinkin jo eilen. Bongasin reseptin netistä ja täytyy sanoa, että vetää kyllä hyvin vertoja oikealle aidolle pizzalle. Pohja tehdään siis kananmunista ja päällysteet sitten heitetään oman maun mukaan. Meillä tuo juustomäärä on aika huge, eli eipä tuo nyt mikään terveyspaukku ollut. 🙂 Voin tehdä ensi kerralla postauksen ihan vaihe vaiheelta mutta tässä tiivistettynä miten tuon saa onnistumaan…
miks teidän pitsassa on hapsiainen :DD ahhaha
Heheh, Saku on semmonen pelleilijä… Ja hapsisinen sen lapsuuden suosikki. 😀
Äsken tämän ohjeen mukaista pizzaa kokeilleena ei voi sanoo ku että nam! Itse pidin vähän pidempään pizzaa uunissa ennen ja jälkeen täytteiden laiton. Oli tosi herkkua! Kiitos vaan reseptivinkistä. 🙂
Joi, sanos muuta! Tosi namia on. 🙂 Juu, ehkä ensi kerralla pidän sitä itsekin pidempään.