Iltapalaa
Mun on tullut kokattua viimeisen viikon aikana useampaankin otteeseen protskulettuja. Helppo, nopea ja herkullinen väli/iltapala. Olen alkanut tekemään niitä omilla variaatioilla ja todella vähäisellä jauhomäärällä. Aika hyviä tulee esimerkiksi seuraavalla reseptillä…
(2-3 lettua)
Kaksi kananmunaa
0,5-1 dl vehnäjauhoja
1/3 maitorahkaa (250 g purkista)
Loraus maitoa ja vettä
ripaus suolaa/sokeria
Välillä lorautan myös vähän oliiviöljyä
On jännä miten vähäisellä jauhomäärällä letuista tulee ihan hyviä.
Vaikka itse taikina ei maistuisi yhtä hyvälle kuin aidot letut niin päällisillä
pystyy paljon vaikuttamaan asiaan.
Vaikka itse taikina ei maistuisi yhtä hyvälle kuin aidot letut niin päällisillä
pystyy paljon vaikuttamaan asiaan.
Mä tykkään erityisesti mansikkahillosta tai marjoista ja tuon niillä sitten sitä makua lettuihin.
Ostin kokeille tuollaista Lidlin light mansikkahilloa, ei hassumpaa.
Tuleeko muiden tehtyä noita lettuja yhtä usein? 🙂
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.
Vitsi toi huulipuna on ihana! Mikä IsaDoran punista kyseessä? 🙂
http://rosaolivia.blogspot.fi
Pärjää kokonaankin ilman jauhoja seuraavalla ohjeella:
-2 kananmunaa/yksi kananmuna keltuaisineen + 2 valkuaista
– noin 1 dl raejuustoa
– loraus maitoa
– suolaa
– öljyä paistamiseen
Blenderissä sekaisin ja pannulla! Mielettömän hyvää 🙂 Maistuu etenkin kun ”voitelee” letun jollain kevyt valkosipulituorejuustolla tai vastaavalla. Namnam!
Okej, toi kuulostaa hyvälle, pitää testiä! 🙂