Keskiviikko

Huomenta! Mulla alkaa työviikko vasta tänään, oli tuollainen hieman pidennetty viikonloppu mikä tekee välillä ihan hyvääkin. Mahtavaa, että työnantaja huomioi ihan oma- aloitteisesti tuollaisella useamman päivän vapaalla! Kohta sitten Fressin kautta duuniin energisenä. :) 

Tämä koko tammikuu on ollut aika energinen kuukausi, en ole nauttinut pisaraakaan alkoholia ja energiaa on piisannut enemmän kuin hetkiin. Uskomatonta miten suuri vaikutus sillä elimistöön onkaan. Olen nukkunut ja syönyt hyvin, treenannut ja nauttinut elämästä ihan muilla tavoin. Toki kaikessa kultainen keskitie on paras, hyvä välillä tuulettaa ajatuksia ja sosialisoida. Mutta darraton vuosi 2013 on mulla tavoitteena, joten katsotaan kuinka pitkälle pääsen. :)  Oletteko te huomanneet tipattoman vaikutuksia kropassanne ja mielessänne? :) Mulla ainakin on kropassa parempi olo kuin aikoihin, tuloksiakin tuntuu tulleen tämän kuukauden aikana enemmän kuin viimeisen puolen vuoden aikana. Tästä on siis hyvä jatkaa!

Ihanaa keskiviikkoa sulle! :)
On my way

7 vastausta artikkeliin “Keskiviikko”

 1. Juu kyllä on voinnissa suuri ero kun parin kuukauden ajan on viikonloput mennyt enemmänkin kotosalla kuin baareissa. Eikä edes ainoastaan tipattoman tammikuun vuoksi, ei vaan ole huvittanut. Sokeriset baari-iltojen siiderit on vaihtunut pariin lasilliseen punaviinia :) ihanaa kun ei ole aikoihin ollut kroppa ja naama turvoksissa :) Darraton vuosi 2013 kuulostaa loistosuunnitelmalta, taidanpa pyrkiä itsekin samaan!

  • Joo, sepä! Mulla on ollut ihan sama fiilis, ei ole tehnyt yhtään mieli tuonne baareihin.
   Ja kynnys lähteäkin nousee, kun on raittiilla linjalla. :)

  • No joillakin saattaa olla sellainen tipaton, että ei juo humalaan. Mutta itse en ole juonut kyllä pisaraakaan. :)

 2. Mulla menis darraton 2013 ihan helpolla, mulla kun ei tule darraa vaikka joisin ihan perseet :) kai ne darratkin pian tulee… T. lähes 22v.

 3. Hei Jutta! Jättäisin sulle haasteen: kahvilakko, tai oikeammin kofeiinilakko kymmeneksi päiväksi.
  Tämä tipaton tammikuu on aika helppo toteuttaa. Kahvi onkin sitten aivan toinen juttu. Olen muutaman kerran testannut lakkoa ja tulos on aivan hämmästyttävä. Säännöllisenä, kohtuu kahvinlipittäjänä (noin 2 – max 3 kuppia vahvaa kahvia päivässä) joiduin todella taistelemaan, jotta selvisin viiden päivän vieroitusoireista. Ensimmäisen päivän jälkeen väsymys, seuraavana päivänä lievä päänsärky, oksettava olo, sitten kolmantena päivänä valtava ristiselkäsärky, selkäkivun säteily reisiin, paikat aivan jäykkänä… kunnes viidentenä päivänä (tarkalleen keskellä yötä) kaikki vieroitusoireet lakkasivat. Ihana, rentoutunut olo, ihan kuin olisi tullut saunasta ulos.
  Eli kahvi-, tee-, kokis-, suklaatauko, vain 10 pv. Otatko haasteen vastaan? Haastan samalla muut blogisi lukijat tähän. Niin… ja kokeilkaapa ehdottaa kahvittomuutta muille…yllättävän mahdoton ajatuskin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta