Tän aamun aamupala

Eilen Lidlistä matkaan tarttui kokeeksi Linessan mansikkarahka. Ei tosin ole mitkään ykkösluokan ravinto-arvot tuotteessa. Protskua on aika vähän suhteessa taas sokereiden määrään. Tästä voidaan taas todeta mitä tuo ”vähärasvaisuus” tuotteesta paljastaakaan. :) Noh, ostin tämän kuitenkin kokeeksi ja heitin sitä tänään vähän aamurahkan sekaan tuomaan makua. Ihan mielettömän hyvää! Ja tuo itsessään on kyllä sen makuista, että nam nam. Huomaa, että sokeriakin on…
Oletteko maistaneet tuota rahkaa? :)

Vedin tuon lautasellisen ja todella täysi olo, pärjää varmasti lounaaseen saakka!
Nyt huollattamaan ripset ja sitten puurtamaan töihin.
Aurinkoa sinne! :)
On my way

12 vastausta artikkeliin “Tän aamun aamupala”

 1. Huh mikä sokerin määrä, muuten himottaisi maistamaan:D mun mielestä helpottaa hahmottaman sokerin määrää lukiessa miettiä sitä sokeripaloina.. Että söisikö itse esim maustamatonta rahkaa sen jälkeen, kun olisi laittanut siihen sokeripaloja vastaavan määrän:) Tällä tavalla itse en sorru ostamaan sokeripitoisia tuotteita! Yksi sokeripala painaa 2,5g noin, eli 100 grammassa tuota(joka on aika vähän, noin desi) on 5,12 sokeripalaa… YÖK:D Mieti laittavasi 5 sokeripalaa rahkaan…:D

  • Joo, eipä tuossa ole mitkään parhaat ravinto- arvot, ei taida eksyä ostoskoriin toista kertaa. :)

 2. Pakko antaa palautetta. Blogisi taso on viime aikoina noussut ihan huimasti ja tästä onkin tullut yksi lemppariblogeistani! :) Sinulta saa hyviä vinkkejä kauneudenhoitoon, muotiin, liikuntaan ja ruokailuun liittyen :) Jatka samaan malliin, oot ihana!

  • Vautsi, ihan mahtavaa kuulla tuollaista palautetta! :)
   Teit mun aamusta super positiivisen, kiitos siitä!

 3. Täällä ollaan samoilla linjoilla :-) Oon lukenu sun blogia melkeinpä alusta asti, ja tää vaan paranee koko ajan! Keep it up Jutta, ihanaa kevään alkua sulle! :)

  • Ja kolmaskin tsemppi, kiitos paljon Saana! Koitan pitää tason noususuhdanteessa! ;)

 4. Munkin täytyy nyt yhtyä kuoroon, ihanaa et päivittelet tosi usein tätä blogia, tykkään ihan hirmuisesti :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta