Tänään

Astuin ihan hetki sitten vasta kotiovesta sisään. Huh, olipas pitkä päivä. Mun piti pitää tänään vapaa treeneistä mutta kas kummaa, eksyin sitten kuitenkin tekemään jalkatreenin Fressiin. Mulla on ollut ajatuksissa treenailla sellaisissa kolmen päivän sykleissä. Näin kropassa on tarpeeksi energiaa ja treeneistä saa irti. Tänään meni neljäs päivä ja ei hyvä, huomasin kuinka väsymys painoi. Kroppa tarvitsee lepoa, sen merkitys on niin suuri!! Töissä oli tänään päällä seuraavaa…

Neule Only
Farkut Vero Moda
Jotkut teki muuten eilen jälleen ”karppipizzaa”. :D
Tällä kertaa joku meni vähän pieleen, nimittäin pizzasta tuli hieman vetinen.
Epäilin tähän syypääksi hiutaletonnikalaa, joka oli vielä öljyssä. 
Parhaiten taitaa toimia vähemmän kosteat aineosat, vaikkakin maku oli kuitenkin taas erinomainen! 
Ja taas se Hapsiainen eksyi meidän pizzaan… :)
Kauniita unia sinne!
Mä katson jakson SOA:a ja sitten unille. :)
On my way

20 vastausta artikkeliin “Tänään”

  • En. :( Mulla ei ole iPhonea ja ymmärtääkseni sitä ei voi muilla puhelimilla käyttää. Tai ei ainakaan Lumialla…

  • Androideilla voi myös käyttää :) Ja mun mielestä jostain kuulin, että se olis tulossa myös windows puhelimiin :)

 1. Kuinka kauan oot treenaillut säännöllisesti? Sun kroppa on tässä kuukauden sisällä muuttunut paljon, paljon muodokkaammaksi:) huimaa kehitystä!

  • No lihaksia salilla suunnilleen lokakuun alusta sillai kunnolla, treenannut olen lähestulkoon koko elämäni. :) Juu, huomaan itsekin. Mulla oli tosi terveellinen tammikuu ja treenasin paljon, nukuin ja söin hyvin. Siinä varmasti muutama syy. :) Koitan jatkaa tätä linjaa, että kesäksi ollaan super timmejä! ;)

 2. Ootteko kokeillu esipaistaa karppipohjaa ennen täytteiden laittoa? Me tehdään aina niin eikä ole koskaan jäänyt vetiseksi tai turhan löysäksi. Kannattaa kokeilla :)

  • Juu, siis esipaistetaan sitä 5-10 minuuttia. Muulloin on aina onnistunut paitsi tonnikalan kanssa. :/

 3. Eikä..repesin tolle hapsiaiselle! Nimittäin mun mies tekee samanlaisen millä se aina kutittelee mua, mut sen nimi on HAPSU :D :D

 4. Eiku Hipsu siis.. menin sekasin noista hapsiaisista, hipsuista sun muista. Huoh.. oisko tän kommentin voinu jättää sanomatta. Ois.

 5. hyi miten pystyt syömää hiutale tonnikalaa! sehän on kissan ruokaa :D

  • Ihmettelen sitä itsekin miten suostuin ottaa sitä, normisti en siis syökään juuri ton takia, että se on aika shaissee.

 6. Heippa! mie oon seuraillu tätä sun blogia jo jonkun aikaa ja semmonen tuli mieleen, että ootko ajatellu järjestää joskus blogikirppistä? uskon että monet tykkäisivät ja saisit itse vähän taskurahaa ja pääsisit turhista vaatteista ja miksei muistakin jutuista eroon. luuletko että sulla olis sellaseen kiinnostusta, tai aikaa? (:

  • Mulla on parikin kertaa ollut jonkin sortin blogikirppistä mutta voisin kyllä ottaa uusintaa ihan hyvin jos sille on toivetta. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta