Hyvällä mielellä!

Nyt tulisi jälleen vähän fiiliksiä viime päivien treeneistä. Tipaton oli omalla kohdallani ihan mieletön, se energian määrä ja hyvä mieli mitä mulla oli sai tosi onnelliseksi. Tätä jatkakaamme, vaikkakin tuo darraton loppuvuosi kumoutui viikonloppuna mutta tulipahan jälleen todettua ettei nyt taas hetkeen tarvitse. Parina päivänä on tällä viikolla jo treenailtu ja energiat alkavat olemaan jälleen paketissa! Eilen treenasin olkapäät plus selän ja tänään käsivarret. Vielä huomenna treenataan ja sitten jo varmaan palautellaan. Treenaan nykyään siis maximissaan neljän päivän sykleissä, olen todennut tuon itselleni parhaaksi vaihtoehdoksi. Monesti neljäntenä päivänäkin kroppa saattaa jo olla hieman juntturassa, joten melkein paras on se kolme päivää putkeen. Ennenhän mulla oli ihan erilainen tahti mutta en myöskään treenannut lihaksia tähän malliin, nykyään en vaan saa irti treeneistä niin paljoa jos vedän viiden tai kuuden päivän putken. Olen oppinut enemmän kuuntelemaan kroppaani ja antamaan sille sitä lepoa mitä se säännöllisesti tarvitsee. Alhaalla kuvia viime viikon treeneistä, joita napsin Fressissä

Miten teillä treenit sujuvat ja monenko päivän sykleissä treenaatte? :)

Tänään on tarkoitus mennä nauttimaan halvasta leffa- illasta!
Palataan huomenissa! :)
On my way

20 vastausta artikkeliin “Hyvällä mielellä!”

 1. Minäkin treenaan kolme pvää putkeen ja välillä ”lepopäivinä” joku vatsatreeni tai hyppynaru kotona. :)

  Bongasin sinut viikonloppuna. Olet kyllä aivan uskomattoman kaunis tapaus! En kehdannut kuitenkaan tulla sanomaan sitä kasvotusten..

  • Joo, toi on ihan hyvä tahti. :) Voi, oisit vaan tullut moikkaan, missä lie sitten näitkään. Kiitos kuitenkin kivoista sanoista! :)

 2. Joo no kyllä täälläkin se 4 päivää on melko maksimi varsinkin, jos noi sisältää 2 salitreeniä. Aerobista kyllä voisi jaksaakin..

  • Joo, sepä. Mulla ainakin tuntuu lihaksissa ja yleisessä olossa jos teen liian monta päivää putkeen.:/

 3. Mihin aikaan päivästä käyt salilla, kun siellä näyttää noin hiljaiselta?

  • Tuo taisi olla perjantai ja kello lähemmäs kymmenen. :) Ajankohta vaihtelee todella paljon mutta käyn useimmiten iltaisin.

 4. Mun kysymys liittyyy aikasempaan postaukseen, nimittäin tohon Theboss nettisivuihin.. Sähän oot tilannut sieltä ? Aattelin kysyä että kauan sulla meni että paketti tuli perille? Ja tuliko se postiin vai kotiin ? Kiitos jo etukäteen! :)

  • Tosi vähän aikaa, joskus tuli ihan päivässäkin. Tulee lähimpään postiin. :)

  • Aijaa, mulla on kestänyt jo 4 päivää.. Voi johtua siitä etten asu pääkaupunkiseudulla..

  • Ei ole mutta olen saanut paljon opastusta tuolta poikaystävältäni. :)
   Hän on joskus käynyt tuon pt- kurssin.

 5. oot tällä hetkellä mun suurin idoli ja motivaation antaja. sun blogi auttaa itteeki treenaa ja pysyt tavotteessa. kiitos siis siitä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta