Weekend bag

Ostin joku aika sitten uuden salikassin, entinen palveli mua yli vuoden ajan ja on oikeastaan edelleenkin käyttökuntoinen. Vain kahva hieman repsottaa ja se pitäisi käyttää suutarilla. Olin kuitenkin ihaillut tätä Piecesin ”weekend bagia” jo useamman viikon ajan, täydellinen malli ja vielä täydellisempi väri! Mä käytän suurimman osan ajasta hieman suurempaa laukkua juuri treenaamisen vuoksi ja tämä soveltuu erinomaisesti salikappeiden kuljettamiseen. Samaa mallia löytyy Booztin verkkokaupasta mutta vaan eri väreissä, mm mustana täältä. Tuolla on muutenkin meneillään Final Salet vielä tämän ja huomisen. Kannattaa käydä kurkkaamassa, alennuksia on huikeasti jopa -70 %!! Shoppailemaan pääset tästä

Väriltäänhän tuo on vaalean hailakan keltainen/lime, ei beige.
Tietokoneen ruutu saattaa hieman vääristää. 
Mitäs te olette mieltä? Jollain samaa kassia? :)
On my way

11 vastausta artikkeliin “Weekend bag”

  1. Ihana malli laukussa ja muutenki kivan näköne! :) Oliko minkä hintanen?

    • Joo, mäkin tykkään. :) Maksaa Piecesissä 139,90 jos nyt oikein muistan.

  2. IHANA laukku! Rakastuin heti <3 Olen etsinyt hieman salonkikelpoisempaa treenikassia (nykyiseni on jostain aikojen alusta ja ihan hävettää kulkea sen kanssa) ja nyt sen löysin! Tuo on niin paljon monikäyttöisempi kun ihan tavallinen treenikassi, koska tuota voi käyttää myös esim lennoilla :) Kiitos siis tuhannesti tästä vinkistä, musta laukku lähti tilaukseen :)

    • Joo, sanos muuta! Noniin, mahtavaa! Toi musta on myös tosi jees, vielä käytännöllisempi värinäkin. :)

  3. Kivan näköinen myös vaaleana :) Mulla löytyy mustana, ja olen kovasti kyllä tykännyt, varsinainen tilaihme :)

  4. Oih, oon haaveillut siitä konjakkisesta ikuisuuden:) mietityttää ainostaan tuo nahkan ohuus…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta