Kiireen keskeltä

Kotiuduin hetki sitten ja pitkästä aikaa on ilta aikaa vain itselle. Tuntuu, että kiire on painanut viime päivinä ja omaa rentoa aikaa on ollut ihan liian vähän. Ihanaa uppoutua sohvalle, katsoa lempparisarjaani ja juoda teetä, sekä napostella hedelmiä. Mulla on nyt tavoitteena hankkia kirjastosta tämän kevään aikana joku itsetutkiskeleva kirja. Haluaisin kovasti käydä psykologilla ihan vaan asioiden käsittely- ja purku mielessä. Jokaisella meillä on varmasti elämän varrella sattunut ja tapahtunut, toiset asiat vaan vaatisivat käsittelemiseen ammattilaista. Yksi ystäväni suositteli minulle itsetutkiskelevia- ja psykologisia kirjoja, joita lainata. Tuo on kyllä totta, että lukemalla voisi saadakin moniakin solmuja avattua. Tulisiko teillä mieleen jotain hyviä pohdiskelevia kirjoja joita voisitte suositella?

Päällä oli tänään rento asu…
Housut Only
Toppi Vero Moda
Farkkupaita Vero Moda

Nyt vihreää teetä, hedelmiä ja SOA.
Ihanaa illan jatkoa sinne. 🙂
Kommentit (10)
  1. Mä suosittelen ehdottomasti sellasta kun Menestys ja onnellinen elämä – Brian Tracy! Äärimmäisen innostava kirja itsensä kehittämiseen jokaisella elämän alueella! Avaa silmiä todella paljon =)

  2. Tervehdys!

    Tartun tuohon psykologiaiheeseen. Itse olen käynyt psykologin vastaanotolla pari vuotta. Kaikki lähti raastavasta parisuhteesta ja kipeästä erosta, joita en vain enää osannut keskenäni käsitellä. Käynnit psykologilla olivat ensin kahden viikon välein ja käyntejä harvennettiin kun elämä alkoi pikkuhiljaa hymyillä. Ainut asia, jota olen katunut tässä matkan varrella on se, että psykologille menoon oli niin korkea kynnys. Parin vuoden aikana on tullut käsiteltyä monia asioita, jotka huomamaamattani vaikuttavat minuun. Voin oman kokemukseni perusteella suositella kaikille – uskon, että jokaiselle tekisi ihan hyvää tuuletella tuntojaan 🙂
    Nykyään käyn tapaamassa psykologia epäsäännöllisesti, noin kerran kuukaudessa. Uskon, että päätän asiakkuuden tämän kevään aikana.

    Kiitos mielenkiintoisesta ja monipuolisesta blogista 🙂

    -Riikka

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *