Palmikolla

Musta on aina välillä kiva tehdä letti korkealle takaraivolle, tulee kiva tyttömäinen fiilis ja lapsuus mieleen. 🙂 Mielestäni tämä kampaus tuo vaihtelua siihen perinteiseen poninhäntään, joka ainakin itselläni on ihan turhan usein. Voi, kun jaksaisikin useammin väsätä nutturoita sun muuta kivaa.  Mitäs tykkäätte?

 Haluan muuten mainita muutaman sanan tuosta kuvien muokkaamisesta, josta luin jälleen yhdestä blogista. Kyseisessä blogissa mainittiin kuinka bloggaajat usein käsittelevät kuviaan rankalla kädellä, toki ei taidettu yleistää mutta kuitenkin. Haluan omalta osaltani ”puolustautua” ja kertoa teille mitä minä kuvilleni teen. Eli itse en omista photoshoppia. Mulla on käytössä Picasan kuvaohjelma, jossa ei mitenkään hirveästi ominaisuuksia ole. Joka ikinen kerta teen kuville seuraavat operaatiot, eli painan lämmitä sävyt ja vedän kontrastia hieman tummemmaksi, that”s it. Siinä on mun muokkaukset. Nämä siksi, että tykkään hieman lämpöisemmästä värimaailmasta kuvissa ja kontrastilla saa korostettua kivasti. Joskus laitan mustavalkosieksi, seepiaksi tms. mutta en kavenna mitään osaa itsessäni tai poista kasvoista juonteita tms.  Tsekatkaahan vaikka mun kaularypyt näissäkin kuvissa. 🙂 Itse voin ainakin luvata teille, että mä näytän just tältä nytkin täällä kotona kuin te mut ruudulta bongaatte!

Nyt nukkumaan, kauniita unia! <3
Kommentit (10)
  1. Oot tosi kaunis ja niin freesin näkönen 🙂 Itsekään en edes jaksaisi alkaa opettelemaan mitään Photoshopin käyttöä ja muokata rajusti kuvia 😀 Picasa on hyvä ja yksinkertainen :)Jos jotain häiritsee jonkun tummat silmänaluset tai muka leveät jalat niin ei ole pakko lukea 😀

    1. Kiitos paljon! 🙂 Joo, sepä. Picasa on toiminut mulla jo pitkään enkä photaria edes tarvitse.

  2. Mikä Huulipuna sulla on tässä?

    1. Lumenen Natural Code sarjan puna,sävy 4. Aivan ihana väri! =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *