Uudet St.Morizit

Huomasin juuri Theboksen valikoimissa pari uutta St. Moriz- tuotetta! Jes, mahtavaa!
Eli sinne on näemmä tullut itseruskettava spray (vaalea *täältä) ja (tumma *täältä). Lisäksi kesää ja kesän juhlia ajatellen Ruskettava spray jaloille kuulostaa erinomaiselle (*täältä).

Kannattaa kurkata!
Itse aion kokeilla ainakin tuota tummaa sprayta.
On my way

12 vastausta artikkeliin “Uudet St.Morizit”

  1. Ostin kerran purkillisen tuota sprayta ja palasin samantien takasi mousseen. Uskomattoman sottaavaa puuhaa tolla laittaa rusketusta.. Jos paikka ihan värissä :D

  2. Just eilen laitoin moussen ja voiteen tilaukseen mutta epäselväksi jäi tuliko siihen lahjana levityskinnas vai ei.. (Facebookissa lupailivat) toivottavasti :)

    • Oikein! ;) Hmm. En oo varma oliks siin et jollekin tietylle määrälle se?? Toivottavasti saat sen :)

  3. käytätkö muuten jotain itseruskettava tuotetta myös kasvoille? jos, niin mitä suosittelisit? :) itse olen käyttänyt ainakin acon ja biothermin.. mutta ei mitään ihmeelisiä olleet..

  4. Ihanaa, kun jaksat postailla näin useasti! Piristit taas iltaani. Kiitos!(:

  5. Tilasin tuota moussea ja tänään kokeilin ensimmäisen kerran. Muuten hyvää, mutta ottaa aika ikävästi ihon kuiviin kohtiin kiinni eikä meinaa millään lähteä. :/ Noh, kaipa silti jatkan tämän käyttöä kun ei siinä sitten muuta pahaa sanottavaa ole, täytyy varmaan rasvailla ennen levitystä. :)

    • Rasvaile ihmeessä ihoa ensin jos kuiva iho! Mua on siunattu luonnostaan suht hyvällä kosteustasapainolla niin siksi ei tarvitse rasvata.

  6. moikka! voiko sitä moussea siis käyttään kasvojen rusketukseen vai tuleeko överi? :) vai voiko sillä hölvätä joka paikan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta