ACNE KILLER

Mulle tupsahti muutama päivä sitten Lux Styleltä enemmän ehkä ulkomaisissa blogeissakin pyörineitä ”Acne Killereitä”, eli Amerikasta saapuneita ihmetuotteita. Näiden luvataan imevän näppylät ulos ihosta ihan muutamassa minuutissa. Nimi ehkä hämää aknen suuntaan mutta voi näitä akneettomatkin ihmiset käyttää. :) Itselläni ei ole usein finnejä mutta sellaisia ihon sisäisiä pieniä nyppylöitä kyllä löytyy välillä ja samoin mustapäitä. Ajattelin kokeilla tuotetta vaikka hieman pelkään sen olevan liian raju iholleni ja kuivattavan sitä?! Mutta viikonlopun aikana lähtee varmasti testiin ja kerron mielipiteen sitten täällä blogissakin! 

Onko teillä kokemuksia tästä? :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “ACNE KILLER”

  1. Kuulostaa kyllä semmoselta maskilta, että jos jotain vaikutusta on ihoon niin huonompaan suuntaan! :D Itse en uskaltaisi käyttää, kun oma iho ärtyy tosi helposti ja tuollaiset aiheuttaa vaan suuremman katastrofin.

    • Heheh, niin. Ainakaan herkälle iholle en suosittele, aika tuju naamio kyllä oli.

    • Oli aika raju naamio omaan makuuni, sopii ehkä paremmin iholle jossa oikeasti aknea tms. Mulla nassusta tuli lähinnä punainen vaikkakin sileä.

  2. Suosittelen lukee Blogiinas.blogspot.fi blogista kun iina saii saman tuotteen testiin :D

    • Luin tuon siinä vaiheessa, kun naamio oli jo naamassa… Mutta en nyt itse sanoisi noin ”kamalaksi” kokemukseksi. Kyllähän nuo liuskoina lähtevät naamiot yleensä vähän nipistävät. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta