Polhemilla

Huomenta! Olen tosi pahoillani etten eilen illalla kerennytkään enää palailla tänne blogin pariin vaikka lupailin. Lähdettiin aika kiireellä aikataululla kuuntelemaan Superscaria Cirkukseen ja ilta hujahtikin siellä. Pojat ovat lähdössä kohta Euroopan kiertueelle Sunrise Avenuen lämppäreinä ja tämä oli kiertueen alkupään kekkoja. Ihan mielettömän hyvin vetivät molemmat ja täytyy sanoa, etten ole hetkeen ollut tuollaisella keikalla jossa olisi noin hyvä fiilis ja tunnelma. Jäi kyllä erinomainen mieli! 

Palaan nyt kuitenkin vielä viime viikkoon, tai oikeastaan parin päivän taakse. Oltiin meinaan piipahtamassa Polhemilla perjantaina kurkkaamassa kevään ja kesän juttuja. Napsin muutamia kuvia paikalta.

Kyllä se kevät sieltä pian jo tulee! :)
Nyt piipahtamaan Leppävaaran Fressissä, ihanaa sunnuntaita!
On my way

3 vastausta artikkeliin “Polhemilla”

  1. Oi, noi kukkashortsit olis ihan must-have!! Valkoisen tpaidan kanssa etelänmatkalle 8) Kenen ne oli ja missä & milloin tulevat myyntiin?! (Toivottavasti mun kommentti ei lähtenyt 10kertaan kun jotain häikkää iphonessa :)

    • Joo, todella kivat ovat! Noi ovat Lipsyn malliston shortsit ja kevään/kesän mallistosta. Voin kysästä Pauliinalta tarkemmin jos haluat. :)

  2. Mua ainakin kiinnostaisi tietää millon shortsit tulee myyntiin ja mihin että saisi ne sitten itselleen kotiutettua :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta