Proteiinijuomaa

Olen viime aikoina hieman ”koukuttunut” Valion PRO feelin Proteiinijuomaan ja oikeastaan eritoten tuohon kaakaon makuiseen. Annos sisältää 20 grammaa proteiinia, josta juoma saa eritoten pointsit. Lisäksi tuo on vaan niiiiin hyvää! Ainut miinus on hinta, mikä on aika suolainen jos ajattelee, että noita ostaa viisikin kertaa viikossa (olen suosinut lähinnä palautumiseen treenien jälkeen). Mun pitäisi nyt ehkä tosissaan harkita jälleen palautusjuomajauheen tilaamista, koska se tulisi ehdottomasti paljon edullisemmaksi. 

Onko muita koukuttuneita? :)
On my way

24 vastausta artikkeliin “Proteiinijuomaa”

 1. Minä minä minä! Rakastan juurikin tuota kaakaonmakuista, mikä maistuukin niin hyvälle ku vaan voi olla ♥ Muutaman kerran litkin ProFeelin mansikkapalautuksia (vielä lämpimänä) eikä kovin kummoselta maistunu.. Itekki oon miettiny jonku palautusjuomajauheen tilaamista, ku noi yksittäiset tripinkokoiset herkut meinaa tulla vähä kalliiksi..

  • Joo, sepä! Mä en ole kokeillut mansikkaa mutta epäilen sen olevan vähän ällöä… Tuota kaakaota voi juoda lämpimänäkin ihan hyvin, ainakin mun mielestäni. :)

 2. Miten olis litra rasvatonta maitoa. 33g protskua ja jos haluat hiilareita myös niin kaakaojauhetta maun mukaan.

  • Hyvältä kuulostaa mutta maidon kantaminen mukana on hankalaa… :/ Valmis jauhe on kätsä, kun voi vaan lisätä sitten veden eikä se mene miksikään laukussa. Toki vedellähän nuo ovat paljon ällömpiä kuin maidolla. :)

  • Joo, sepä! Mä oon ostanut sitä jollain tarjouksella K-kaupoista viime aikoina, joku 1,69 kpl tms. Toivon mukaan tarjous kestää vielä pitkään! ;)

  • S-kaupoissa ne ovat aina 1,69 ;) alepat, s-marketit, jne! myös maitokahvi on ihananmakuinen, suosittelen!!

 3. Mulla ei mene alas oikeastaan mitkään muut kun just tämä kyseinen proteiinijuoma ja nimenomaan tämä kaakaon makuinen. Kahviversio oli myös ihan hyvää, mutta sitä mansikkaa ei kannata ostaa ellei tykkää proteiinin mausta. Itselle tuli aika öykky olo sen jälkeen… Oisko sulla vinkata joitain muita palautusjuomia mitkä ei maistuis hirveästi proteiinilta?

  • Mä olen käyttänyt vaan vähän palkkareita, joten ei ole kauheasti tietoa. :/

 4. Toi kaakaon makunen on kyl sika-hyvää! Halvemmaks tosiaan tulee vaan ostaa valmista jauhetta, mutta voi ku oliski vaan helppoa aina litkiä noita valmiiks sekotettuja juomia…:( Ja mun mielestä noi tollaset profeelit, gainomaxit ym maistuuki vaan niin paljon paremmilta kun ne jauheet että ihan harmittaa!

  • Joo näinpä! Niin, mä ainakin lisäsin aikaisemin valmisjauheisiin aina vettä, jolloin se ei tod ollut yhtä hyvää. Noissa on kyllä niin ihana maku. =)

 5. ”hiilihydraatteja 8g, joista sokereita 8g” Noi pro-feel tuotteet on niin huijausta! Kaikki hiilarit ovat sokeria, niin pissatusta koko sarja! En suosittele.

 6. Jep, ihan kusetusta täynnä sokeria koko paska:/ kannattaa maistaa my whey-suklaa makuista proteiinijauhetta, tällä hetkellä tarjouksessanetissö 12,90 – ihan uskomattoman hyvää ja esim rasvattomaan maitoon namia eikäsokeria ollenkaan! Palautukseen myös täydellineb

 7. Testailin kanssa joskus noita valion tuotteita, mutta totesin että jauheella saa parempia tuloksia, sisältää parempia arvoja ja on vielä halvempaakin! Itellä on fitnesstukusta Star Nutrionin Whey 100 -lisäprotskua palautusjuomana. 100g sisältää >85g proteiinia, joten tosi pieni määrä riittää antamaan tarvitut protskut. On myös laktoositonta – joten sopii myös iholle ja laktoosivammasille(kuten minä) paremmin, eikä sisällä oikeastaan mitään ylimääräsiä aineita. Oman maun mukaan vois käyttää kreatiinia vähän lisänä, mutta en oo kokenu tarpeelliseks. Vanilja ainakin on tosi jees jo pelkästään veden kanssa. ;)

 8. HEi, kommentoin tossa tuota my whey-nimistä suklaan makuista proteeinijauhetta ja täytyy vielä lisätä, että rasvattomaan maitoon maistuu oikeasti ihan kaakaolta, ellei paremmalta ;) kun sain pussin mun oli pakko tehdä 2 annosta päivässä :D tässä vielä linkki:)http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=1693 sain itse tuon kahdsessa päivässä!

  Ja duunieväistä tuohon tuoreimpaan postaukseen:
  Elän samanlaista elämää, kuin sinä eli reissaan 2 kohtia ja kannan aina tuhansia kiloja tavaroita mukana(eikö ookin muuten rasittavaa?:D) ja teen aina illalla eväät duuniin, helpointa se on kun paistaa esim wokvihanneksia ja kanaa pannulla! Itsekin illalla olen aina väsynyt, mutta silti teen ne. Kun laitat hiljaselle ne kypsymään ja pari kertaa sekoittelet niin ei oikeesti ole iso duuni vaikka tuntuu siltä:) Ja pakastevihanneksia käytettäessä ei edes tarvii pilkkoa mitään:) Ja varmasti kaiki vitamiinit yms tallella :)

  • Kiitos tuosta! Pitääkin harkita tuota.

   Joo, no nyt olen parina iltana uhrautunut ja huomasin, että eipä se tosiaan niin paljon aikaa vie. Ehkä enemmän vaatii suunnittelua mutta kyllä huomenna on kiva, kun on taas kunnon eväät. :)

 9. Muutama jo puhuikin tosta ProFeelissa olevasta sokerista, mutta jos joku ei sitä tiedä, että treenin jälkeen lihakset nimenomaan tarvitsee proteiinia ja nopeasti imeytyvää hiilaria niin huhuhu… Luuleeko ihmiset tosiaan, että jotkut muut proteiinijauheet ei sisällä mitään ylimäärästä tms. Yleensä kuitenkin makeus pitää jostain niihinkin saada ja makeutusaineethan sen sitten tekee…. eli en tiedä kumpi on sitten parempi….
  Hauskaa alkanutta viikkoa Jutta! :)

  • Joo, sepä. Puhut asiaa, olen miettinyt myös noiden jauheiden terveellisyyttä… Jotkut sanovat, että keräävät nestettä kroppaan? Kivaa viikkoa sinnekin! =)

 10. Jos yhtään olet kahvin ystävä niin kannattaa maistaa tätä kahvin makuisena! Join alkuun tuota kaakaon makuista, mutta vaihdoin tuohon kahviin ja yllätyin kuinka hyvää se on, nam! Mansikkaa en suosittele kokeilemaan.. maistuu liian vetiseltä

 11. Minää!! Oon kokeillu montaaa erimakuista proteiinijumaaa (gainomax) mutta toi on niiiin hyväää! Onhan se hinta paljon jos ostaaa monta viikossa.. Juuri äskenki bussissa join sitä:DD

 12. Moikka Jutta,

  Valmiista juomista paras tuntuu olevan Suklaaan makuinen Suomen Lisaravinteen Perfect Shape juoma, hinta jotain 3.19/pullo. Puolen litran juomasta saa 50g protskuja joten osan voi juoda ennen treenejakin. Kannattaa viilentaa ennen nauttimista. Ohessa hyva vertailu: http://www.proteiinijuomat.com/vertailu.html

  Jauheista parhaimpia tuntuu olevan yhdistelmajauheet, esmes: http://www.leader.fi/fi/urheiluravinteet/triple-protein-complex . Tassa on erilaisia proteiineja joten tehostaa monipuolista palautumista. Tuolta voi tsekata lisaa vaihtoehtoja: http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/lisaravinteet/proteiini/index.html

  Jauhetta ei tarvii sekoittaa veteen sellaisenaan, tassa esimerkkiresepteja miten naita voi blandata maitotuotteisiin: http://www.proteiinijauhe.com/3-proteiinijuoma-esimerkkia/

  Tsemppia vkonlopun treeneihin :)
  Tuomas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta