Maskia latvoille

Luin joku aika sitten Ondessan blogista Colormaskeista, joita aloin itsekin himoitsemaan. Mun tulee usein värjättyä pelkkää tyvialuetta, jolloin latva jää hieman vähemmälle huomiolle ja väri haalistuu sieltä helpoiten. Olisikin hyvä varmaan heittää silloin tällöin jonkun sortin maskia tuomaan uutta eloa latvaan. Käväsin viime viikolla Stockalla ja sieltä löytyi kyllä Ondessankin mainitsemia maskeja mutta päädyin sitten kuitenkin lopulta Wellan vähän vastaavaan ”Color freshiin”. Tämä tuote on enemmän ns. värjäävä. Nuo maskithan eivät varsinaisesti hiusta värjää (kuulemma?). Valkkasin sävyn, joka sopii tuolle hieman vaaleammalle latvalleni. Odotan, että pääsen kokeilemaan onko tällä mitään vaikutusta!

Löytyykö kokemuksia tästä tuotteesta?
Mitä maskeja te voisitte suositella?
On my way

6 vastausta artikkeliin “Maskia latvoille”

  1. Jep, oikeassa olet, Color Mask ei mitenkään erityisemmin värjää hiusta. Se lähinnä ylläpitää väriä. Suosittelen Color Maskia kuitenkin sen vuoksi, että se on tosi hoitava (jopa se vaaleille hiuksille tarkoitettu silver-versio)! Sillä tulee ihanan pehmoiset ja kiiltävät hiukset (ei kuitenkaan rasvoita yhtään tai tee hiuksista lättänöitä). Lisäksi mun kampaajan mukaan Color Mask päässä voi mennä jopa saunaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta