Cool Grape Cranberry

Mua odotti tänään postissa erikoisen kiva paketti, nimittäin olin saanut kokeiluun uutta Stevialla makeutettua lonkeroa. :) En tosin vetänyt päiväkännejä mutta olihan se pakko vähän maistaa. Erinomainen uutuus ja vielä hieman terveellisempi vaihtoehto normi lonkerolle. Tässä juomassa on 30 % vähemmän kaloreita kuin normi karpalolonkerossa (1 dl =35 kcal, alkoholipitoisuus 4,3 %). Juoman makeutukseen on käytetty stevioliglykosideja ja sokeria. Ehdottomasti parempi vaihtoehto jos haluaa nauttia alkoholia mutta tehdä sen edes hieman kevyemmin! Kaupoissa pulloa on näkynyt jo helmikuun alusta, eli kandee ensi kerralla sujauttaa ostoskoriin normaalin lonkeron sijaan tämä uutuus. :)

Onko moni maistanut jo tätä?? :)
On my way

30 vastausta artikkeliin “Cool Grape Cranberry”

  • No ei kovinkaan, vaikkakin mulle lähes kaikki lonkerot ja siiderit on turhan makeita. Viini on parasta ja skumppa. :) Tämä oli yllättävänkin hyvää!

 1. tätä täytyy ostaa! toivottavasti vaan löydän kaupasta, kun tässä lähellä ei mitään isoja marketteja ole. kiitos vinkistä :)

 2. Mä en ymmärrä miksi sokeri korvataan makeutusaibeella kun yhtä paljon se lonkerossa oleva alkoholi lihottaa, oli sokeria tai ei :D

  • Ehkä sitä halutaan vähän kuitenkin keventää juurikin alkoholin energiapitoisuuden vuoksi.

  • Niin mutta yhtä paljonhan siinä on alkoholia stevian jälkeenkin ja se alkoholihan siinä on se paha:) anyways, en sulle mitenkään pahalla tarkoittanut vaan ihmettelin:)

 3. Eiks toi sun hommas mee jo vähän yli ku juot stevialla makeutettuu lonkerooki :’DDDD Et sä normilonkerosta hei lihoo,usko mua

  • Et oo tosissas… :) Sain näitä testiin ihan kuule ilman omaa pyyntöä. Yleensä juon valkkaria mutta näitäkin voisi testata. Niin ja en muuten käytä stevialla makeutettuja tuotteita muuten.

 4. Mä juon niin vähän lonkeroa (ja alkoholia yleensäkin) etten vaan keveyden takia vaihtaisi ”oikeaa” karpalolonkeroa tuohon.. Tietty jos on parempaa, niin sitten :D

  • Mä en huomaa eroa noissa. Juon yleensä valkkaria, joten nuo siiderit ja lonkerot ovat mulle aikalailla saman makuisia kaikki. :)

 5. sanoit että tuli postissa, niin mistä tilasit? itse pienen kaupungin tyttö, ja täältä tuskin tuota saa, mutta kiinnostus heräsi! :)

  • jos bloggajalle tulee jotain postissa, niin se tarkoittaa että ko. yritys tai jonkinlainen promofirma on sen lähettänyt. mulla on käsitys ettei alkoholia saa tilata netistä suomessa? en tosin ole varma, en ite juo

 6. Laitonta alkoholimarkkinointia? Tai ainakin lain kiertoa lahjoittaneelta taholta?

 7. Ihme vauhkoamista yhdestä makunäyte lonkusta. Anyway.. Olen koukussa antamaasi lätty ohjeeseen!!! Eilen sekoitin Skyr vaniljarahkan ja mansikoita ja täytin lätyt sillä. Täydellinen laskiaispulla korvike :)

  • Joo, näinpä. Hei ihan mahtavaa, se on kyllä hyvää! =) Ja toi sekotus väliin kuulostaa todella herkulliselta, kiitos tästä. =)

 8. Mitä ihmettä lähetetäänkö jo lonkeroakin postissa testattavaksi :DD

 9. Miksiköhän juuri sulle lähetettiin lonkeroa? blogistasi saa kuitenkin kuvan, ettet enää pahemmin juhli ja kannatat muutenkin terveellisiä elämäntapoja. Weird… ei sillä, että yksi siideri ajoittain mitään epäterveellistä olisi, mutta you do get the point do you?

  • Nooo, kyllähän hieman kevyempi lonkero sopii hyvin blogiini…?! :) Mua ei ainakaan haitannut, päinvastoin kiva ylläri!

 10. Kevyttä ja kevyttä.. Kuus tollasta pulloa kun vetäsee niin siinä on jo reilu 1000 kaloria :D Että jos oikeesti kevyttä alkoholivaihtoa haluua niin on se kyllä vaan kuiva valkkari :)

  • Niin no riippuu tosiaan aina mihin vertaa. Monikaan ei pidä kuivasta valkkarista, joten heille kevyempi lonkero voi olla kivakin vaihtoehto! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta