Sydänpäivä

Huomenna on yksi vuoden ihanimmista päivistä, nimittäin Ystävänpäivä, Valentine`s Day. Paljon rakkautta, onnellisuutta ja sydämiä joka puolella, varmaan joulun jälkeen yksi lempparini ”speciaaleista päivistä”. :) Mulla ei ole ns. lapsuuden ystäviä enää jäljellä, ainoat joiden kanssa olen edelleenkin tekemisissä ovat jostain teiniajoilta. Muuteltiin niin paljon lapsuudessa, että joutui aina jättämään kaverit ja etsimään uudet. Nykyään vanhempana osaa enemmän arvostaa ystäviä ja heidän merkitystään. Paljon on ihmisiä vuosien varrella karsiutunut elämästä mutta tullut myös uusia mahtavia tyyppejä tilalle. Itselläni on yhden käden verran henkilöitä, joihin luotan ihan 100 % ja he ovat rikkaus elämässäni. Ei se määrä mutta laatu!<3 Huominenhan on tunnetusti myös rakkauspäivä (kai alunperin Jenkeissä ollutkin ”rakastavaisten päivä”) eli maailman ihanimman poikaystävän kanssa vietetään aikaa myös. Olen niin onnekas, vuosi sitten en olisi osannut kuvitellakaan miten onnellisessa elämäntilanteessa nyt saan olla. :)

Onko teillä paljon suunnitelmia huomiselle?
Suukkoja, rakkautta ja sydämiä <3<3
On my way

6 vastausta artikkeliin “Sydänpäivä”

  1. Itsekin olen ihan järjettömän onnellinen ja rakastunut. En ikinä osannut kuvitella mitään näin ihanaa rakkausjuttua :)

    • Ihanaa, olen onnellinen puolestasi! <3<3
      Mä olen myös ihmisen kanssa jonka kanssa halusin olla jo monta vuotta sitten, enkä koskaan päässyt yli hänestä. Tässä sitä ollaan kuuden vuoden säätämisen jälkeen. Eli olen onnellinen. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta