Pari aamiaista

Arkisin aamut ovat usein kiireisiä ja aamupalan pitää olla nopea mutta sellainen, että sillä jaksaa puurtaa useamman tunnin. Mä rakastan aamiaisjuttuja, brunsseja sun muuta ja mielestäni se on yksinkertaisesti vaan päivän tärkein ateria. Jos aamiainen jää välistä, päivä epäonnistuu (perustuu omakohtaisiin kokemuksiin!!). 

Arkisin mulla toimii useimmiten puuro tai pari leipää. Kaurapuuro on ihan lempparini, mansikoilla tai mehukeitolla, myös hunaja on aivan herkkua tuon kanssa. Munakasta syön itse aika harvoin aamuisin, mutta Sakulle sellainen tulee välillä väsättyä. Erinomainen munakkaasta tulee, kun seassa on esimerkiksi fetaa ja paljon pizzamaustetta. Kahvi kuuluu myös aamuun, ilman sitä en pääse hereille, valitettavasti. Nautin sen tuoksusta ja mausta etenkin aamuisin ihan suunnattomasti. 
Ei pysty luopumaan!!

Aivan lemppari leipääni on muuten tuo jälkiuunileipä, 
joka on hieman kovempaa ja sitä saa nakertaa.
Jo lapsena se oli lemppariani kera juuston ja kupillisen maitoa. :)

Rakastaako joku muu aamiaista?? :)

Nyt onkin aamiainen itseasiassa vatsassa ja fiilis hyvä.
Kivaa lauantaita, koitan palailla vielä myöhemmin tänne! :)
On my way

15 vastausta artikkeliin “Pari aamiaista”

  1. Tuorepuurot on kans ihania, googlaamalla löytyy ohjeita. Oma perusversioni on vaan kaurahiutaleita, muussattu banaani, jogurttia, ehkä vähän vettä ja/ tai maitoa, yöksi jääkaappiin, josta aamulla löytyy valmis aamiainen :) suosittelen! Mullekin aamiainen on tosi tärkeä, varsinkin jos on treenit heti aamulla.

  2. Oon niin samaa mieltä! Aamiaiset on parasta ja ehdottomasti saatava joka aamu! Varsinkin viikonloppuisin brunssit ovat parhautta :)

  3. Yhdyn sun mielipiteeseen :) tänäänkin tehtiin poikaystävän kanssa lauantain kunniaks vähän parempi aamupala, mikä sisälsi puuroa, patonkia juuston ja kasvisten kera, tuoremehua ja kahvia, nam<3

  4. Oih, tulee mieleen lapsuus mieleen puurosta ja mansikoista. Aamiainen ja etenkin kiireetön sellainen on aivan parhautta :)

  5. Aamupalasta ei voi luopua. Ja brunssit on aivan parhautta! Mikään ei oo niin ihanaa kuin kiireetön aamu ja iso maukas aamiainen. Kiireisinäkään aamuina ei tietystikään aamiainen unohdu, kahvi on saatava joka ikinen aamu ja jotain suuhun niin jaksaa opiskella!

  6. Rakastan aamupalaa!! Aamuisin on helpompi herätäkin kun tietää että saa puuroa nassuun:) itse syön kaurapuuron mehukeiton, raejuuston, marjojen tai välillä banaanin kanssa! Lisäksi kuppi kahvia niin päivä starttaa

  7. hei kiitos tuosta pizzamaustevinkistä paistetun munan sekaan. vähän oli alkanut jo paistetut munat kyllästyttää kun aina samat kasvikset seassa, mutta toi pizzamauste olikin oikein hyvä piristys ja lisä :) tänä aamuna taas maistui

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta