CityShopparin arvonta!

Lupasin tänään aikaisemmin teille arvontaa ja tässä se tulee. Eli tällä kertaa arvotaan vuoden 2013 CityShoppari! Voittaja saa sitten valita haluaako uuden mobiiliversion vai kortin. CityShopparihan tarjoaa kattavasti etuja mm. eri vaateliikkeistä, ravintoloista, kahviloista, yö- elämästä, kampaamoista, kauneushoitoloista jne. Itselläni kortti on kovassa käytössä ja mielestäni tämä on aivan loistava juttu, etenkin kaupunkilaisille! :) Kokonaisuudessaan etuja on yli 1000 kpl!!

Esimerkki- etuja:
– Vero Moda -20 % valitsemastasi tuotteesta
– Jack & Jones -20% valitsemastasi tuotteesta
– Picnicin smoothie 2,90 €
– Picnicissä -20 % tuotteesta
– Subwayssä 30 cm subi 15 cm hinnalla
– Arnoldsissa 2 cappuccinoa tai lattea yhden hinnalla
– Gringos Locos, 2 pääruokaa tex- mex- osiosta yhden hinnalla
– KappAhlista – 20 % valitsemasta tuotteesta
– Kino Engel, Bio Rex Sello, Kino Tapiola 2 lippua yhden hinnalla
– Päivä Tukholmassa risteily Helsingistä alk. 15 €/hlö (Silja Line)

Lisäksi etuja mm…
Motivukselta, Piecesiltä, Viking Linelta, Linda Linelta, Indiskalta,
Jackpotilta, Tiimarista, Glitteriltä, Guessista jne. 
Lisää etuja löytyy täältä!

No miten sitten ottaa osaa arvontaan?
Lisää kommenttiboxiin sähköpostisi ja etu, joka on sinun mielestäsi paras.
Sellainen, jonka vuoksi CityShopparin hankkisit!?
Arvonta on käynnissä lauantaihin 23.2 klo. 14.00 saakka.

Tsemppiä, tsemppiä!! :)
On my way

66 vastausta artikkeliin “CityShopparin arvonta!”

 1. Itse tykkäsin kun muistaakseni pari vuotta sitten CityShopparilla pääsi kaverin kanssa veloituksetta kerran tankotanssitunnille! :)

  ida.tolvanen1 (at) gmail.com

 2. Tänä vuonna käyttäisin edun: Silja Line: Päivä Tukholmassa –risteily Helsingistä alk. 15 e/hlö.Viime vuonna sain Pamilta cityshopparin mutta tänä vuonna jäin ilman ja kaikki on jaettu loppuun :( Viimeksikin käytin risteilyn Tallinnaan ja oli kyllä mukava reissu!

  [email protected]

 3. Noi vaateliikkeiden edut on ainakin tullut aiemmin käytettyä Cityshopparista, en tosin osaa valita sitä kaikista tärkeintä vaateliikettä! :) Subwayn tarjoukset käytin myös ihan ekana toissavuonna, kun mulla viimweksi toi kortti oli..:)

  t: veeka, [email protected]

 4. Kaikki edut on tosi hyviä, vaikea päättää parasta :D Mutta koko ajan liikkeessä ollessa valkkaisin ehkä hyödyllisimmiksi eduiksi picnicin ja subwayn edut. Noista paikoista on helppo(ja hyvä;)) ottaa jotain mukaan kiireessä!

  [email protected]

  (jos tämä kommentti tuli kaksi kertaa, toisen voi poistaa. Sähläsin kännykällä)

 5. paras tarjous on tuo leffalippu juttu! Tykkään käydä leffassa ja nyt on niin suolaiset hinnat että ois kiva jos pääsis vähän halvemmalla kaverin kanssa:) [email protected]

 6. Hirveen vaikea kyllä yhtä tarjousta valita, koska ainakin nuo kaikki ravintola ja kahvila tarjoukset ovat huippuja, mut sanotaan nyt sit vaikka tuo Gringos locos kaksi ateriaa yhden hinnalla :) [email protected]

 7. Veisin ensi töikseni kaverin kakkukahville tällä tarjouksella: Kakkugalleria: Cafe Latte ja vapaavalintainen kakkupala kahdelle yhden hinnalla! :)

  riikka

  r.hietakorpi(a)gmail.com

 8. Tuo Megaklinikan ilman varausmaksua – hammaslääkärikäynti olisi ajankohtainen. Toki löytyy muitakin, mutta tämä tuli ensimmäisenä mieleen :) [email protected]

 9. Joka vuosi samat suosikit eli subin tarjoukset sekä vaateliikkeet,veromoda,kappahl ja motivuksella on hyvät tarjoukset.Joka vuosi unelmoin myös kaikenlaisista hoitola tarjouksista kun ovat melko hyviä ja monipuolisia,en kuitenkaan niitä ole tullut käyttäneeksi.

  [email protected]

 10. Kaksi aamiaista yhden hinnalla Radisson Blue Royalissa. Hotelliaamianen jos mikä on ihan superluksusta.
  teijapistelentoatelisanetpistefi

 11. Subway! namnam ja noh… siellä tulee valitettavasti käytyä ihan kiittettävästi! Ei muutkaan edut ollenkaan pahoilta kuulosta.:)

 12. Mun mielestä noi kaikki ”2-ruokaa yhden hinnalla” on hyviä, ja kannustaa romanttisiin ruokailuhetkiin kulden kanssa :) Eli esim. tuo Gringos Locosin tarjous on kiva! Silloin tulee kotikeittiön sijasta valittua välillä vähän tunnelmallisempaa ruokailua.

  [email protected]

 13. Ehdottomasti tuo vero modan etu olisi omalla kohdalla todella tarpeen :) Sieltä tulee ostettua usein ja mm. vero modan farkut ovat ykkössuosikkejani ja mun kropalle parhaita. Ja eipä muutkaan edut huonoja ole, tulisivat käyttöön! [email protected]

 14. 50 euron Alennus HYPOXI 12.kerran kuurista, of course ;)
  Takataskusta löytyy jo kortti, tsemppiä muille :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta