Höpinää

Mulla on ollut tänään vähän tehoton aamupäivä. Nukuttiin pitkät yö- unet ja aamulla oli aika pökkerö olo, eli kaikkea muuta kuin tehokas tiistai. Lisäksi mun tietokone Sakun luona kaatui ja suutuspäissäni lähdinkin sitten omaan kotiin postailemaan ja kappas, nyt mulla ei ole edes aihetta mistä kirjoittaisin. Ehkä mä kerrankin vaan kirjoitan jotain höpinöitä, ilman sen suurempaa aihetta… 

Tein äsken uudelleen sitä protskuvanukasta ja tällä kertaa kolmeen desiin nestettä (kuten moni kehoitti) ja siitä tuli kyllä juoksevampaa, katsotaan mitä puddingille käy tuolla jääkaapissa. Ajattelin meinaan jättää sen töiden ajaksi tänne jähmettymään ja kiskaista sitten iltapalaksi. Tänään on välipäivä treeneistä, tullut taas käytyä kolmena päivänä peräkanaa ja huomaan kyllä ehdottomasti kuinka nyt on palautumispäivän paikka. Olen treenaillut enemmän Sakun kanssa hänen ohjelmiensa mukaan ja täten saanut huomattavaa vaihtelua treeneihin. Tämä on tuntunut etenkin lihaksissa, jotka ovat saaneet uutta ärsykettä. Hän myös suositteli mulle treenejä seuraavissa sykleissä; 1. jalat- ja selkä, 2. rinta- ja olkapäät, 3. käsivarret. Lisäksi vatsoja tulee tehtyä lähes joka treenin yhteydessä, vaihtelevin liikkein. Näiden kolmen päivän jälkeen palautuminen ja sitten taas rumba alusta.

Sain joku aika sitten testiin Acne Killer naamioita.
Testasin tuotetta ja täytyy sanoa, että ei ole sopivaa omalle iholleni, toimii
varmaan nimensä mukaisesti akne- iholle ja sellaisille kasvoille joissa on finnejä jne.
Omat kasvoni tulivat vaan punaisiksi ja todella kuiviksi. Naamion pois ottaminen sattui
ja ihoa kuumotti tuon jälkeen. En siis suosittele normi/herkkäihoisille, liian tujua tavaraa.
Jos tuote kiinnostaa, sitä löytyy täältä.

Nyt muutamat hommat ja sitten töihin käymään.
Illalla polkaisen yhden arvonnan käyntiin, joten olkaahan kuulolla! :)

PS. Fitnesstukussa on nyt hyvä tarjous 24.2 saakka, sen voit kurkata täältä!
On my way

6 vastausta artikkeliin “Höpinää”

 1. Vatsat tarvitsevat myös aikaa palautua treenistä, kuulostaa aika hullulta että teet niitä melkeen joka kerta?:D

  • Siksi kirjoitinkin melkein. :) En tee koskaan vatsoille mitään puolen tunnin treeniä vaan lähinnä 5-10 minuuttia.
   Tuo on vaan ollut tapana jo useamman vuoden, että treenien jälkeen väännetään vähän vatsoja. :)

   Pitää kyllä huomioida jatkossa niitä enemmän…

 2. Hei Jutta! Blogisi on ihanan viihdyttävä ja sita on todella kivaa lukea työ-tai opiskelupäivän jälkeen! Toivottavasti et pahastu kysymyksestäni, mutta olen miettinyt jo jonkin aikaa blogisi seuraajana, että onko sinulle tehty rintaleikkauksen lisäksi jotain nenällesi? Se näyttää aika erilaiselta nykyään, kapeammalle.

  • Moikka, ja ihana kuulla, että blogini viihdyttää sinua! =)Ei todellakaan ole tehty, mulla on kyllä aina ollut kapea ja suora nenä, enkä ole koskaan kokenut siinä olevan mitään muokattavaa. Ehkä mun kasvojen malli on muotoutunut ja sen vuoksi nenäkin näyttää sitten erilaiselle? Jotkut kuvat myös valoineen saattavat hämätä johonkin suuntaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta