Ziperall hoodie

Muhun otettiin joku aika sitten yhteyttä yrityksestä nimeltä Ziperall. Sain valkata heidän valikoimistaan haluamani collarin/hupparin ja päädyin kuvissa ylläni olevaan ”Diamond” hoodieen (*täältä). Vaikka valkoinen on aika arka värinä on tuo mielestäni jollain tapaa kiva ja timanttikuvio edessä miellytti. Huppareiden lisäksi Ziperall myy haalareita kaiken ikäisille ja asusteitakin valikoimista löytyy! Kannattaa vierailla kotisivuilla täällä!

Mitäs pidätte? :)
On my way

8 vastausta artikkeliin “Ziperall hoodie”

  1. Tosi kiva! Onko tuo paksua collegea? Tai muutenkin, millaista? Entäs koot, vastaavatko vaikka vero modan kokoja? Voisi vaikka itselle tilata :-)

    • Hieman paksumpaa collegea. Mulle sanottiin, että hieman pienemmät koot heillä, joten otin s:n, xs olisi varmaan ollut vielä istuvampi… Eli mielestäni normi koot, kuten vaikka Vertsussa. :)

  2. Missä tuo ziperal liike on? Kävin kurkkaamassa noita sivuja ja huomasin että siellä on aivan ihanan värisiä ja kuviollisia haalareita!!

    • Verkkokaupan lisäksi heillä on ainakin ollut liike Kampin keskuksessakin… En ole sen tilanteesta varma enää.

  3. Tosi nätti! Ihastuin tuolla sivulla olevaan yhteen toiseen hoodieen, mutta en ole varma koosta. Minkä kokoisen otit? Olen varmaan muuten aika saman kokoinen kun sinä, mutta reilut 5cm lyhyempi..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta