Väsymystä ilmassa

Väsyttäää!! Olen hokenut tuota tänään jo useamman kerran, enkä yhtään liioitellen. Mulla on varmaan joku kevätväsymys päällänsä tai sitten olen tulossa kipeäksi. Voisin nukkua ihan hullusti, vaikkakaan siihen ei toki ole aikaa mutta päivisin nukuttaisi ihan kunnolla, puhumattakaan illoista. Muistelisin mulla olleen viime vuonna samoja oireita samoihin aikoihin, kun valon määrä alkaa lisääntyä. Kaipa mä sitten kuulun niihin ”kevätväsymys ihmisiin”?! Masennusfiilistä mulla ei kuitenkaan ole, päinvastoin, joten kevätmasiksesta ei voida onneksi puhua. Onko muilla samoja fiiliksiä? Väsyttää ja tekisi mieli nukkua päiväunia alituiseen?

Päivän asu koostui seuraavista jutuista:
Myssy, H&M
Harmaa paita, Lindex
Liivi, Vero Moda
Farkut, Vero Moda

Good or not good? :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Väsymystä ilmassa”

  1. voisin nukkua 1o h unet joka yö, lisäksi päiväunet parituntia. tää menee ihan mahottomaksi. lisäsin vitamiineja ja rautaa tabletteina ja ruokana… toivottavasti loppuuupian

  2. Oli pakko tulla jakamaan sulle mun rahkaherkku vinkki :D Tää ei kyllä ole mikään terveyspommi, mutta mun mielestä ihan sallittua kokeilla ainakin joskus. :p Tein mokkapaloja ja laitoin ylijääneen kuorrutteen jääkaappiin.
    Tänään sitten laitoin tota kuorrutetta rahkan sekaan niin namnam! Rahkapurkki katos hetkessä suusta alas :)

    Eli seuraavan kerran, kun tekee mieli herkkua ja et halua ostaa karkkia niin tee margariini, tomusokeri,kahvi ja kaakaojauhe seos. Yksi lusikallinenkin riittää ja sekaan voi laittaa vaikka banaania. Mun mielestä toi on parempi vaihtoehto, kun itse saa säätää sokerinmäärän toisinkuin kaupan sokeripommeissa. :)

    • Toihan kuulostaa kivalle! ;) Nami! Kiitos tästä, mahtavaa kun jengi jaksaa kirjoittaa omia reseptivinkkejä mullekin päin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta