Banaanilettuset

Ruokapostaukset jatkuu, kun kerran alkuun päästiin. :) Tällä kertaa kokeilin banaanilettuja, joista olen lukenut useammastakin fitnessblogista. Resepti on siis hyvin simppeli, banaania ja kananmunia. En ihan tuollaisin raaka- ainein uskonut lettujen synnyn olevan mahdollista mutta oli pakko todeta uskomukset vääriksi. Tuli ehkä parhaimpia terveys- lettuja ikinä! Rakenne oli ”taikinassa” sen verran hyvä, että letut pysyivät hyvin kasassa ja mikä parasta, maistuivatkin loistavalle! 

Banaanilettuset (2-3 kpl)
2 kpl kananmunia
1-1,5 banaania

Sekoitetaan sauvasekoittimella sekaisin ja tasaiseksi vaahtomaiseksi taikinaksi.
Öljyä pannulle ja siinä sitten paistellaa kuten normi lettujakin.
Päälle jotain oman maun mukaista, itse laitoin hunajaa ja muutaman banaanisiivun.
Herkkua tuli! :)
Muilla kokemusta näistä?! 
Voin suositella lämpimästi. :)
On my way

9 vastausta artikkeliin “Banaanilettuset”

  1. ARGGHH miten te onnistutte näissä! Taikinan tein ohjeiden mukaan mutta ei niistä vaan mitään tullut, paloivat ja mössääntyivät :(

    • Voi eiii. Mä tein sen sekotuksen sauvasekottimella, niin, että se vaahtoutui hieman. Niin ja paistoin oliiviöljyssä, eikä mulla jäänyt pannuun kiinni? Kaadoitkohan vähän liikaa siihen kerralla? Kokeiles tehdä pikkulettusia. :)

  2. Täytyy kyllä kokeilla! Ps. Aiotko jatkaa ruokapäiväkirjan kirjoittamista? Jos et niin olisi todella kiva saada tietää monta kertää päivässä syöt, monta kertaa viikossa liikut yms.. :) Oon muuten aivan koukussa sun blogiin :D

  3. Ihan loistava ohje! En voi syödä viljaa minkä takia on ihanaa löytää tällainen HELPPO ja gluteenuton herkku!! jee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta