Perjantain kuulumiset

Kotiuduin noin tunti sitten lähes koko päivän kestäneeltä ”reissulta”. Viime päivinä mulla on ollut aika paljon kaikkea kiirettä ja tänäänkin tosiaan pääsin lepäämään vasta salilta kotiin päästyäni, puoli yhdeltätoista. Tässä vaiheessa on aikamoinen väsymys päällä ja pää lyö tyhjää. Ajattelin tehdä kuorinnan ja naamion kasvoille, lakata kynnet, juoda kamomillateetä ja syödä viinirypäleitä telkkarin lomassa. Mmm, ihanaa. Pieniä juttuja mutta aika parhaita rentoutumiskeinoja, ainakin omalla kohdallani. Olin tänään aikaisemmin yhdessä kivassa blogitilaisuudessa, josta sain mukaan goodiebagin jonka sisältö hieman pilkottaakin teille. Palaan tuotteeseen ja kokemuksiin, kunhan pääsen tuota kokeilemaan. Odotan innolla, mun ihka ensimmäinen epilaattori! ;)

Käväsin tänään Stockalla pikapikaa hakemassa pari kosmejuttua ja tämä sävyttävä huulirasva oli yksi niistä. 
Olen tainnut joskus aikaisemminkin tuotteesta kirjoittaa, koska tähänhän mä olen ihan koukussa!
Tosi hyvä arkipuna ja samalla hoitaa huulia, superlike!
 Toivottavasti siellä vietellään myös rentouttavaa iltaa!
Kannattaa muuten ottaa vielä osaa Cityshopparin arvontaan täällä!
Aikaa on lauantaihin klo. 14 saakka, illalla ilmoitan sitten voittajan.
Mutta nyt sohvalle, suukot! <3
On my way

6 vastausta artikkeliin “Perjantain kuulumiset”

  • Kai toi Hydracolor on se merkki. :) Löytyy ainakin sieltä Stockan normi cosmepuolelta.

 1. Itsellä aika samankaltaisia rentoutumis ”metodeja” :)

  Multakin löytyy jonkunlainen Braunin epilaattori, itse en vaan kyseistä tuotetta tykkää käyttää kivun ja kärsimyksen takia. En oikein saanut sillä edes kunnollisia tuloksia aikaiseksi.. :/ Voi olla etten vain jaksanut antaa karvojen kasvaa tarpeeksi pitkiksi, että olisin saanut toivotun lopputuloksen.. En tiedä, käyttämättömäksi jäi kuitenkin! :D
  jään odottamaan sinun kokemuksia tuotteesta. :)

  jenninvuodatus.blogspot.fi

  • Joo, aika simppeleitä mutta toimii :) Tämän uutuuden pitäisi olla vähemmän kivulias ja sitä voi käyttää suihkussa! :) Kirjoitan laitteesta oman postauksen kun kokeilen sitä ensin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta