Féria Wild Ombrés

Näin eilen mainoksen Lorealin uutuudesta, hiusväristä joka mahdollistaa liukuvärjäyksen helposti kotona. Tänään oli ihan pakko käydä kurkkaamassa näitä värejä Anttilassa ja otimpas tuollaisen sitten mukaan, sen enempää fundeeraamatta. :) Googlettelin vielä äsken väriä netistä ja sieltä löytyi useampikin onnistuneen näköinen, kyseisellä värillä tehty liukuvärjäys. Kai tuota siis uskaltaa kokeilla? Onko kenelläkään kokemusta väristä?

Alla oleva video hieman havainnollistaa miten homma tapahtuu.
On my way

19 vastausta artikkeliin “Féria Wild Ombrés”

 1. Värjäsin samalla värillä tiistaina omat hiukset :) Vähän ehkä vielä vaaleammaksi olisin halunnut oman latvan, mutta on tää nykyinenkin tilanne hiuksissa kiva :)

 2. Yritin värjätä tuolla tumman ruskean tukkani, mutta väri ei muuttunut yhtään miksikään. :(

  • Piditköhän väriä liian vähän aikaa?
   Mulla on onneksi jo valmiiksi vivahteikas ja vaaleamman ruskea latva niin luulen tuon kyllä onnistuvan. :)

 3. Itse värjäsin ja tulos pitäisi pistää blogiin, mutta todella hyvin onnistui! Tummassa hiuksessa kannattaa pitää se 45min. ja vielä lämmittää vaikka hiustenkuivaajalla tai latvojen ympärille pussi. Hopeashamppoo myös auttaa tulosta, eivätkä hiukset kärsi väristä niin pahasti kuin muissa vaalennuksissa. :)

 4. Ite värjäsin noin viikko sit tolla vaaleimmalla ja hiuksista tulee osaks melko vaaleet ja osaks oranssit vaikka jo alunperin pohja oli melko vaalee.. joten ei toi ainakaan mun hiuksiin tehonnut yhtään niin hyvin kuin olin odottanut:( eiku kampaajalle siis :D

  • Okei, hmm. Tämäkin varmaan aikatavalla kiinni siitä omasta pohjaväristä millainen lopputulos syntyy… Katsotaan miten omalla kohdallani käy. :)

 5. En ymmärrä miksi et käy kampaajalla vaan söhellät itse, anna ammattilaisen tehdä isommat muutokset ja jos sinulla ei ole rahaa käydä säännöllisesti niin ylläpidä väriä sitten vaikka leikkien kampaajaa koti kylppärissäsi. Huh huh…

  • Kyllä jokaisella työssä käyvällä ihmisellä on varaa kampaajaan. :) Kyse ei ole nyt siitä, vaan ehkä enemmänkin huonoista kampaajakokemuksista. Esim. viime keväänä jouduin käymään pariinkin otteeseen kampaajalla laittamassa tuollaista vaaleampaa latvaa, kun kampaaja ei vaan saanut siitä tarpeeksi vaaleaa. Kun tein kotona, onnistuin. Eikä tämä nyt ole ainoa kerta. Olen ollut tosi harvoin tyytyväinen kampaajaan (ehkä käynyt väärissä paikoissa) mutta parhaat tulokset olen saanut leikkien itse kampaajaa. :)

  • SIIS kampaaja ei todellakaan takaa hyvää lopputulosta! Mulla ei oo oikeestaan ku huonoja kokemuksia kampaajista ja aina kun menen kampaajalle, pyydän ohuita ohuita vaaleita raitoja ja sentti pois, mulla on luonnollisen vaaleat hiukset ja AINA ne sössii! Tulee aina liian paksut raidat ja kusenkeltaiset ja pituuttakin lähtee jopa 5cm… Kiva niille, jotka ovat hyvän kampaajan löytäneet mutta homma ei tod oo niin helppoa ku vois luulla!

 6. Mä värjäsin tolla juuri pari viikkoa sitten tummanruskeisiin hiuksiin. Poikkesin hieman ohjeesta ja laitoin värin latvoihin kerroksittain. Tulos on todella hyvä ja oon tyytyväinen. Kaikki on olleet ihmeissään että enkö olekaan kampaajalla käynyt :P Tsemppiä, tää on ainakin helppo peittää jos ei tuukaan mieluinen väri :) t. Hannanen

  • Okej, cool! Mitä tarkoitat, että laitoit kerroksittain?? Meinaatko, että pidit osaa hiuksista ylhäällä ja värjäsit ikäänkuin liuskoina?

 7. Mä testasin tota viime viikolla ja herranjumala että yllätyin että ONNISTUIN. En oo koskaan missään vaalennusjutuissa kotona onnistunut, mut tästä tuli kiva!

 8. Viime viikolla tuli värjättyä kyseisellä värillä ja täytyy sanoo että tuli paremmat mitä osasin kuvitella! Oon kerran värjänny kotona epäonnistuneesti hiukset, eli jännitti alkaa levittelee väriä, mutta tällä kertaa ei tarvinnu mennä kampaajalle jälkeenpäin. Lopputulos oli alussa aika oranssi mutta heti kun suoristi hiukset, niin oranssi väri hävis! Eli suosittelen! :)

 9. Mun blogista löytyy hieman toisenlainen tapa liukuvärjätä hiukset..siihen voi käyttää noita värejä tai ihan perus raitaväriä.Voi tietysti myös pyytää kampaaja tekemään liukuvärjäys tällä tyylillä.
  Jutta,muistelen että sulla oli joskus melkein sillä tyylillä värjätyt hiukset?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta