Haaveissa

Olen tässä jo pidempään harkinnut ostavani hieman laadukkaamman käsilaukun. Mun täytyy myöntää ettei mulla ole laadukkaampia merkkilaukkuja, kuin yksi olemassa. Nykyajan naisilla taitaa olla vähintään kaksi?! ;) Itseasiassa en ole koskaan ollut merkkien perään, mutta yhtä juttua olen kuolannut jo jonkun aikaa… Nimittäin Michael Korsin muutamaakin laukkua. Näissä laukuissa hinta- laatusuhde taitaa kuitenkin olla ihan suhteellisen hyvin kohdillaan, vai olenko väärässä? Alla ovat ne vaihtoehdot, joista haluaisin jonkun. Eniten ehkä pidän tuosta Hamiltonista ja ehdottomasti kullan värisin yksityiskohdin. 

(Kuvat lainattu weheartit.com)
Stockmannin verkkokaupasta löytyy myös Korsin laukkuja!
Esimerkiksi tämä alla oleva pinkki Hamilton löytyy heiltä (*täältä).
Ihan kiva väri tuokin!
Onko teillä laukkuhaaveita? :)
Ja Korsin omistajat, osaatteko sanoa laadusta mitään enempää?
Ja osaisitteko suositella jotain verkkokauppaa, josta löytyisi mustaa Hamiltonia?
On my way

15 vastausta artikkeliin “Haaveissa”

 1. Musta Hamilton Tote löytyy ja se on ollut minulla jo kohta parisen vuotta muuistaakseni. Ihan täydellisessä kunnossa edelleen kovasta käytöstä huolimatta, joten hinta-laatusuhde on kyllä ollut kohdillaan ja tuohon laukkuun ei vaan voi kyllästyä :)

  • Okei! Hienoa kuulla. Minustakin laukku on ajattoman näköinen, joten ei varmaan ihan heti kyllästy. :)

 2. Itse hamiltonin omistajana voin sanoa että laatu on ihan parhaimmasta päästä! Säilyy mulla varmasti vielä vuosikymmenet :) ja mustan värinsäkin puolesta on tosi ajaton yksilö! Omani löysin tori.fi:stä, vain pari kertaa käytetty (mukana tuli tietysti alkuperäinen ostokuitti sekä aitoustodistus) ja sain sen noin satasen halvemmalla mitä stockalta olisin saanut :-) suosittelen siis sieltäkin vähän katselemaan!

 3. toi toka kuva on indiedays bloggaajan uinon blogista :) tiedäthän että weheartit ei käytännössä riitä lähteeksi koska sielläkin olevat kuvat ovat kopioutuja jostakin(sama asia kuin laittaisit lähteeksi google) :) eli kannattaa weheartin sivuilla klikata sitä kohtaa missä lukee, mistä kyseinen kuva on otettu ja näin pääset sinne missä kuva oikeasti on!

  • Näin, mutta todellisuudessa kun klikkaa kyseistä linkkiä, niin se vie seuraavalle sivustolle, josta on taas linkki seuraavalle sivustolle, ja saatkin sitten käyttää 10 minuuttia per kuva, että pääset sinne kuvan alkuperäiseen lähteeseen :) Itse yritän kaivaa aina alkuperäiset linkit, mutta joskus on vaan helpompi laittaa weheartit, jos huomaa klikkailevansa loputonta linkkiketjua… Sitten se on mun mielestä tavallaan tyhmää linkittää jonnekin, joka ei kuitenkaan ole se kuvan alkuperäinen lähde..

  • Tähän kommentoin nyt sen verran, että laitan lähteeksi aina sen paikan mistä minä kuvan otan. Se ei ole sitten mun asia, onko se mistä kauempaa lähtöisin. Enkä itseasiassa ole nähnyt yhdessäkään blogissa, johon kuvia on otettu esim. weheartit:ista niin linkattuna jokaisen kuvan alle se ”alkuperäinen” lähde, joka ei välttämättä sitä edes ole. Joka kuviaan nettiin laittaa, tietää sen, että kuvat saattavat ajelehtia siellä sun täällä. Jos haluaa täysin ”omistaa” kuvan, pitää siinä olla merkintä omasta nimestäsi, blogistasi tms. Tosin, tuskin ketään häiritsee jos jonkun oman tavaran kuva seilaa toistenkin blogeissa asiallisissa yhteyksissä? Mua ei ainakaan haittaisi. :)

 4. Ostin hamiltonin ja ah ihana se on <3 kannattaa nyt helmikuussa käyttää niitä stockan alennukuponkeja kanta-asiakkaille =) itse ostin ja sain yhteensä 60 e pois hinnasta kun käytin kaikki kupongit :)

 5. Mulla on nyt kolman MK:n laukku menossa.. ei ole noita tavallisimpia hamiltoneja jne, enkä tämän mallia enää muistakkaan, mutta nämä mun laukut ei ole kestäneet :( Ihan ensin oli sellainen pieni olkalaukku. Kaksi kuukautta meni, niin siitä napsahti lukko rikki niin, ettei sillä tehnyt enää mitään eikä sitä voinut korjata. Kiitos Stockmannin IHAN LOISTAVAN asiakaspalvelun, palautin laukun ja sain rahani takaisin. Sitten ihastuin taas yhteen MK:n laukkuun ja olihan se pakko ostaa. No, taaaas se kaksi kuukautta ja siitä napsahti olkahihna poikki niin huonosta kohtaa, ettei siitä olisi tullut hyvää suutarilla tms. Taas palautus Stockalle. Sitten jäi kiavelemaan se laukku, koska se oli vaan just niin ihana ja täydellinen, että päätin antaa sen kolmannen ja viimeisen mahdollisuuden ja laitoin ne rahat takaisin siihen samaan laukkuun. No, nyt se on kestänyt..mutta ei ole läheskään päivittäisessä käytössä. Ehkä nuo kaksi on ollu jotain sunnuntai -kappaleita.. Mutta on 220e ja 360e mielestäni sellaisia hintoja, että olettaa että laukku kestää vähän pidempään :(( Tulipas sepustus! Mut sen haluisin sanoa, että suosittelen erittäin lämpimästi ostamaan laukkusi Stockalta, koska siellä on tuollaisetn varalle niin huippu palvelu.. ja kysyin, niin vuosi on niillä sellainen aika tuon hintaisille laukuille, että korvataan jos jotain tulee :)

  • Nojoo ei kyllä heti uskoisi, että noin nopeaa hajoaa. :/ Joo, mä myös luotan Stockkaan noissa jutuissa. Tiedän heidän käytäntönsä omastakin kokemuksesta ja siksi ostinkin puhelimenikin sieltä, vaikka hieman enemmän maksoikin.

   Menen heti ensi viikolla tsekkaamaan heidän Korssi valikoimansa, epäilen tosin ettei tuota mustaa löydy enää sieltä.

 6. Ostin noin vuosi sitten MK hamilton toten. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Nahka pysynyt hyvänä ja jämäkkänä, vaikka laukku onkin ollut käytössä lähes päivittäin. Laukun lukko hieman naarmuuntunut, mutta muuten on kuin upouusi. Suosittelen kyllä lämpimästi MK:n laukkuja. :)

 7. Minulla on kanssa MK hamilton tote large versio ollut käytössä nyt puolisen vuotta. Ostin sen Tampereen Cotton-liikkeestä, joka on aivan ihana! Sieltä postitetaan laukkuja myös muualle :) Oma laukku on edelleen kuin uusi ainoastaan lukko minullakin naarmuttui parin kk käytön jälkeen, josta olin yhteydessä Cottoniin ja sain hakea uuden lukon naarmuuntuneen tilalle :) Suosittelen Cottonia ja Korsseja lämpimästi ! Itseäni ainoastaan nyt harmittaa kun noita Hamiltoneja tuntuu olevan nykyään yllättävänkin monella :/

  • Okej, noiden lukkojen kanssa näemmä on siis ongelmia… Kiitos sulle kommentistasi. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta