Uusi suosikki

Olen löytänyt uudet proteiinipatukka- suosikit, nimittäin FASTIN Recovery & Protein sarjan patukat. Olen nyt maistanut näistä noita kahta makua, eli Peanut Caramelia, sekä Creme Caramelia ja tykkään kovasti! Monessa proteiinipatukassa maistuu sellainen keinotekoisuus ja puiseva vivahde mutta näissä sitä ei ole. Patukat ovat pehmeitä ja oikeasti hyviä. Hintakin on ihan kohdillaan, alle kahden euron päivittäistavarakaupoissa. Proteiinia patukassa on jopa 20 grammaa ja proteiinin- ja hillareiden suhde on 1:1, eli optimaalinen palautumiseen. Suosittelen testaamaan! :)

(Kuva gofitness.fi)
Oletteko maistaneet? Jos niin mitä mieltä? :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Uusi suosikki”

  1. On maistettu! Sen lisäksi, että nää on sairaan hyviä niin ne on täällä Mikkelin Prismassa myös käsittämättömän edullisia vastaaviin patukoihin verrattuna!

  2. mä oon maistanu juurikin noita samoja kun sä ja tykkään kovasti myös :) juuri tuo keinotekoinen maku on se, mitä monessa testaamassani patukassa on, mutta tässä ei

  3. Tosta samasta sarjasta oon maistanu proteiinijuomaa. Oon tykänny niistä tosi paljon. Pitääkin testata noita patukoita!:)

  4. Hei, hassu kysymys mutta mitä toi 1:1 on? Tai siis miten se katotaan:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta