Vielä kerran

Toivottavasti moni ei ole vielä kerennyt kyllästyä tähän mun ”Pappi- promottamiseen”?! ;) Noh, vielä kerran tulisi juttua aiheesta. Eli nyt näistä useammasta julkaistusta musiikkivideosta on ilmestynyt koko pakan kruunaava lyhytelokuva. Tämä on yksi Sakun ohjauksista ja mäkin vilkun siellä aika monessakin kohdassa. 
Pappi on muutenkin saanut aika paljonkin huomiota mediassa ja ensilevy on poiminut 4/5 pinnaa esim. täällä. Mulle henkilökohtaisesti musiikki on liian rajua päivittäiseen kuunteluun mutta sanoitukset ovat itseasiassa aika mielenkiintoisia. Niitä on tullut muutaman kerran kuunneltua ja mietittyä, mitä se Pappi milläkin tarkoittaa… Kukin päättäköön itse. :) Herättääkö artisti, musiikki tai videot teissä jotain ajatuksia?

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta