Liukuvärillä

Nyt se on sitten tehty, Lorealin uutta liukuväriä kokeiltu. Värin levittäminen oli todella helppoa mutta itse mokasin hieman siinä, että värjäsin hiusta liian korkealle. Luulin katsovani kokoajan värjäyksen menevän leuan korkeudella mutta toisin taisi käydä. :/ Annoin aineen vaikuttaa 30 minuuttia vaikka vähempikin olisi varmaan riittänyt. Lopputulos on mielestäni hieman oranssi, joten tässä tulikin jo monta syytä joiden vuoksi en tällä kertaa voi sanoa olevani täysin tyytyväinen. Seuraavan kerran tyveä värjätessäni vedän väriä hieman alemmas, jolloin lopputulos kevenee. Toki katsotaan millaiseksi tämä muutaman pesun jälkeen muuttuu, hiusvärillähän on tapana muokkautua pesujen jälkeen. Mutta joo, ei kai nämä mun kampaajan taidot ilmeisesti niin hyvät olekaan… ;)

Mitäs te sanotte? :)
On my way

17 vastausta artikkeliin “Liukuvärillä”

 1. Mitäpä jos kokeilisit hopeashampoolla pestä latvoja, esim. Matrixin hopeashampoo on itselle luottotuote ja tosi tehokas taittamaan oransseja sävyjä :)

  • Olen itseasiassa alkanut ihan pitämään! Tosin ehkä tuo häiritsee hieman, että vaaleus menee niin korkealle.

 2. Leikkasitko myös? Ihan jees. Its pidän oranssin vivahtavista. Lämpöisistä hiuksista :)

  • Juu, itse pätkin fiskarseilla, kun en jaksanut odottaa.. Saku kyllä lupautui leikkaamaan niitä vielä jos tarvii tasausta ;) Mä en oikein itselläni pidä oranssista, se ei oikein sovi kasvoilleni mun mielestä…

 3. Mulla tuo ei vaalentanut noinkaan paljoa, sillä mullaki on mustat hiukset.. :) Meni vähän hukkaan kyllä.

  • Mulla latvat olivat jo valmiiksi vaaleammat, aikaisemmin värjäämäni musta on kulunut pois ja siksi tarttui noin hyvin.

 4. Noin tummia hiuksia saa vaalentaa monta kertaa,
  että saa vaaleat raidat, mut kiva väri tuokin :)
  -Kampaajan vinkki-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta