Sneakerit

Olen jo jonkun aikaa katsellut kivoja sneakereita kevättä silmällä pitäen mutta vielä ei ole eteen tullut ihan täydellisiä yksilöitä. Ehkä mustaa tai valkoista, etenkin Conversen korkealla korolla olevia sneakereita olen koittanut katsastella, tosin ilman tulosta. Tietääkö joku mistä niitä voisi hankkia kätevästi? 
 
Booztilta löysin muutaman kivan parin:
Kengät löytyy *täältä.
Kengät löytyy *täältä.
Kengät löytyy *täältä.
 Nämä yllä olevat ovat myös super kivat mutta mieluiten värillisenä tai valkoisena.
Sopisi kivasti ruskeiden jalkojen ja farkkushortsien pariksi. :)

Joko te olette tehneet kevätkenkä hankintoja?
Onko sneakerit hankintalistalla? 
On my way

4 vastausta artikkeliin “Sneakerit”

  1. Ekat mustat on kaikkein söpöimmät! Just tollasia mäkin oon ettiny! Blogissa kerroinkin jokunen viikko sitten, et päädyin ostamaan sit kuitenkin vähän muuta: violetti-vihreät leopardikuvioiset Puman varsitennarit; Leena Hefner kengät! :)

  2. On tyylikästä laittaa kuvien lähteet postaukseen. Mistä olet kuvat ottanut? Tunnistan ainakin toisen kuvan Cavan kuvaksi. :) -Stella

  3. Poistin kuvat kokonaan, kun en ole nyt koneen äärellä jossa pääsisin kuvia sen tarkemmin tarkastelemaan. Kuvat ovat weheartit:ista ja aamulla kiireessä unohdin merkata lähteen. Ei ollut siis tarkoitus ryöstää kenenkään kuvia. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta