Wonderit

Mun on jo jonkun aikaa pitänyt kirjoittaa teille yhdestä ihan super hyvästä farkkulöydöstä. Löydön tein (yllättäen) Vero Modasta mutta malli ja materiaali ovat ihan kymppejä omalle kropalleni! Kyseessä on siis Wonder Nw Denim jeggingit, monilla näitä housuja varmasti lieneekin jo entuudestaan…? Mä suosin mieluiten korkeaa vyötäröä ja näissä housuissa se on ihan täydellinen. Myös materiaali ja housujen joustavuus miellyttävät. Multa löytyy nämä mustana mutta housujahan saa tosiaan useammassakin eri värissä. Varmasti kevään aikana kaappiin eksyy myös värikkäämpiä Wondereita.

Yksinkertaisesti ihan parhaat perus farkut!
Housuja voi tilata myös nettikaupoista, mm. Booztilta.
Koko heidän Wonder valikoimansa voit kurkata *täältä

Onko monia muita Wonder- faneja? :)
On my way

8 vastausta artikkeliin “Wonderit”

  • Kiitos! =)
   Mä oon monesti miettinyt kasvattaa napakorun pois mutta siinä se vielä jököttää. :)

 1. wonderit on ihan huiput :) itselläni on kolmet eri väriset ja vielä haluisin muutamat eri väriset :) tosi hyvä istuvuus, suosittelen!!:)

 2. Onko noita koossa 24? :) mulla on 25 ja se vyötärö on löystyny kauheesti ja muutenkin vähän isot.

 3. Minkä kokoset housut sulle menee? Näytät niin laihalta ja ite oon tosi pieni niin kiinnostaa mistä löytää istuvia housuja kun itellä se on joskus vaikeeta. Oon vajaa 160cm ja laiha niin välil tuntuu et lastenosasto on ainut oikea paikka löytää mitään :D Sul on kiva blogi, huomaan tulevani tänne nykyään harva se päivä katsastaa postauksias, like you style :)

  • Vero Modassa mulla on 25/32 tai xs/s, joissain paikoissa taas 26/32. Riippuu housujen mallista ja matskusta.
   Onlyssä xs on ainakin aika pieni, käyppäs siellä kokeilemassa. Löytyy nykyään tosi paljon kaikenlaisia kivoja housuja. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta