Kookoshiutaleita

Ostin joku aika sitten pussin kookoshiutaleita luettuani Piparin blogista suositusta näiden käytöstä, lähinnä Protein Puddingin seassa. Nyt onkin tullut käytettyä hiutaleita vähän kaikessa ja täytyy sanoa, että erinomaisesti tuo makua rahkoihin, puuroon, banaanilettuihin ja myös tuohon puddingiin. Mieluummin heitän sekaan noita kuin jotain siemeniä, tosin tämä lienee makuasia. Mulle kookos on aina ollut nautinto, niin ruoassa kuin erilaisissa kosmetiikkatuotteissakin. Suosittelen kokeilemaan! 
Kokeilin muuten tuota puddingia hieman muunnellulla reseptillä (enemmän nestettä ja vähemmän jauhetta) ja olen saanut aikaiseksi suhteellisen hyvää ”vanukasta”. Tosin, edelleenkin tuo oli mulle pienoinen pettymys. Ennemmin olen innostunut noista banaaniletuista. :) Myös hunajapurkin ostin pitkästä aikaa ja olen silläkin maustanut lähes kaikkea. 

Käytättekö te kookoshiutaleita?
Millä ylipäänsä tykkäätte maustaa puuroja, rahkoja jne.? :)
On my way

8 vastausta artikkeliin “Kookoshiutaleita”

    • Joo, mäkin ripottelen sitä usein omenoihin ja päälle vielä hunajaa. Nami. :)

  1. Kookosöljy puurossa on aivan ihanaa!:) Tuo sellaisen pehmeän maun ja ainakin itselläni huomasin muutosta esimerkiksi hiustenkasvussa, kun aloitin öljyn syömisen. Sulaa lisäksi kuumaan ruokaan hyvin, öljyhän on jähmettyneen purkissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta