Fantasy

Tämä Britney Spearsin tuoksu ”Fantasy” oli pitkään yksi lempparituoksuni ja viikonloppuna hemmottelin itseäni ostamalla sitä jälleen. Olen nyt jo jonkun aikaa käyttänyt hieman raikkaampia sporttisia tuoksuja, kuten Tommy Girliä ja Björn Borgin uutuutta. Palaan kuitenkin aina näihin karkkisen makeisiin tai sitten voimakkaan mausteisiin. Ovat enemmän minua itseäni. Kaippa nämä tuoksumieltymyksetkin jotain ihmisestä kertovat?! :)

Tykätäänkö siellä enemmän makeista vai raikkaammista tuoksuista? :)
On my way

19 vastausta artikkeliin “Fantasy”

 1. Armanin Code on ihan ykköslemppari! Mut sitten kesto suosikki on myös Kenzon raikkain tuoksu…. Sellasessa läpinäkyvässä suorakulmio pönikässä! Aivan tajuttoman hyvä tuoksu jota käytän etenkin kun on hiukset tiukalla ponnarilla, arskat silmillä, freesi meikki.. Se sopii tuohon fiilikseen! :-D suosittelen testaamaan ellet niin oo jo tehny :)

 2. Rakastuin äskettäin siihen Julia Roberts hajuveteen :)

  Ps. Kokeilitko sitä reseptiä jonka kerroin? :) (se dim bhazi munakas)
  Aiotko tehdä siitä postauksen :) ?

  • En olekaan tainnut vielä tuoksuttaa?!
   En ole itseasiassa kokeillut, mutta pitää kyllä testata!

  • Kannattaa kokeilla sitä hajuvettä ja tietty munakasta ;)

 3. Löytyykö ihan sokkareista tota tuoksua? hinta?:) ihana timanttipullo!

  • Kyllä luulisin. Itse ostin KICK:sistä, kun mulla oli sinne etuseteli. Maksaa normihinnalla 30 egee siellä.

 4. Hahha mulla tulee tosta hajusta aina yläasteajat mieleen… :) nykyään lempparina on burberryn the body <3 usein käytän kumminkin kevyempää, jotain bodyspreytä vain arkena tms ;P

  • Heheh, aijaa. :D Tuoksuista tulee aina ne ajat mieleen, jolloin sitä on käyttänyt.
   Tuoksut saattaa kätkeä taakseen paljon tunteita ja muistoja. :)

 5. Ihanan näköinen pullo ainakin. :) Maksaako kyseinen tuoksu paljonkin?

  • Noh juu… Bloggaajilta vaan kysellään välillä hölmöjä kysymyksiä! Miks odottaa vastausta kun voi samantien kirjoittaa googleen tuotteen nimen :-)

 6. Mulle nämä karkkisemmat tuoksut on vaan niin ihania… Britneyn Midnight Fantasy ja lancomen Hypnose on vuosi vuoden jälkeen lemppareita. Kesäisin tykkään käyttää hieman raikkaampia ja hedelmäisempiä tuoksuja (D&G 3 ja Swarovskin Aura!). Mutta hyvin ”tyttömäisillä” tuoksuilla mennään. Harvemmin tulee Chanelin vitosta vetäistä esille, kun tulee hyvin tätimäinen olo vaikka sinänsä onkin nenää miellyttävä.

  • Joo, makeat ovat ihania. :) Mä pidän tosi paljon myös Victor & Rolfin Flowerbombista, se on yks mun ihan suosikki. On vaan tuodella kallis tuoksu, niin ei voi aina ostaa. Samoin Lancomen se uusi, este belle vai mikä lienikään. :)

 7. Voin kans suositella tota Kenzoa, mistä ylempänä jo mainittiinkin! :) Ite tykkään fiiliksen mukaan laittaa jotain kevyttä freshiä tuoksua tai vastaavasti jotain voimakasta mausteisempaa. Kevyistä Kenzo ja DKNY on lemppareita, voimakkaista taas Escada ja Moschino! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta