Sporttimoi!

Tänään tein vastoin aikaisempia puheitani, eli raahasin kirjaimellisesti itseni Fressiin. Mulla oli ihan mielettömän väsynyt olo vaikka vielä eilen hehkutin energiaa. :D 
Noh, vapaa viikonloppu ja pitkään nukutut aamut kostautuvat sitten maanantai- aamuna. Joskus on kuitenkin näin, että jos kroppa ei ole väsynyt vaan lähinnä mieli haluaa sohvalle löhöilemään niin silloin patistan itseni vaikka väkisin liikkeelle! Ja kyllä tehosi, oli mielettömän hyvä fiilis treenin jälkeen ja nyt väsyttääkin ihan kivasti. Mulle ilta- treenit ovat lähinnä unilääke, joitainhan ne lähinnä piristiävät. Tänään oli vuorossa olkapäät ja rinta- treeni, huomenna sitten käsivarret. 

Olen edistynyt edes vähän näissä ruokajutuissakin ja kokkailen nykyään ainakin kolme kertaa viikossa töihin eväät. :) Tänään tein satsin tuollaista jauheliha- kasvissekoitusta. Hyvin simppeliä mutta hyvää, siihen seuraksi vielä raejuustoa ja mahdollisesti kananmunakin. Viikonloppuna tuli herkuteltua aika paljon, eilen mm. siskon tekemällä mutakakulla, joka oli taivaallista. Nyt viikolla ollaan taas ruodussa ja syödään terveellisesti. Ja itseasiassa jos herkuttelee viikonloppuna, on viikolla helppoa olla popsimatta herkkuja, ainakin omasta mielestäni. Makeakiintiö tulee kai täyteen. :) 

Ja loppuun vielä vähän motivaatiota weheartit:ista lainatuilla kuvilla!
Tsemppiä viikon treeneihin ja ruokailuihin!
Terveellisesti hyvä tulee! ;)
On my way

12 vastausta artikkeliin “Sporttimoi!”

 1. Moi JUtta!

  Sulla on ihana blogi, kiitos siitä! Olisin kysyny et laitettiinko sul silarit lihaksen alle vai päälle, ja ovatko mitä kokoa ja pyöreät vai anatomiset. Jouduitko käyttämään rintaremmiä leikkauksen jälkeen? Olisin kiitollinen vastauksesta!

  :)

  • Kiitos, kiva kuulla! =)

   Laitas mulle sähköpostia, voin sitä kautta vastailla tarkemmin. :)

 2. Moi,
  oon ihan 100% Jutta-Fani! <3 :D (jos näkisin sut kadulla, niin mun reaktio olis varmaan kiljuminen :D ) Mutta niin, voisitko tehdä jonkunlaisen videopostauksen? :)))

  • Hahah, hassu olet. :)
   Olen tehnyt pari videopostausta, pitäisikin jälleen tehdä. =)

 3. Ihanaa, että täällä blogimaailmassa kaikki on tsemppaamassa toisia liikkumaan. =) Täällä ruudun toisella puolen on ainakin motivaatio korkealla. Kunhan nyt jaksaa tsempata ja herätä seitsemäksi salille, niin ehkä sitä on jossain kunnossa kesään mennessä. =)

 4. Voi jutta sulla on aivan ihana blogi! :) Oot todella kaunis, aito ja oma itses:) sun blogia on mukava lukea kun et yritä esittää mitään vaan olet oma itses! Pisteet siittä sulle! Yksi mun lemppari blogeista!<3

  • Kiitos Jenni, aivan mahtavaa kuulla! Nämä tällaiset kommentit tsemppaavat niin valtavasti! <3

 5. Hah, mä jään todella helposti sokerikoukkuun. Mun siis pitää laittaa aina joka maanantai tuo sääntö päälle ”viikolla ei herkutella” ja taisteltava että se pitää. Jos lauantaina herkuttelee, ylijäämät popsii sunnuntaina ja maanantaina kädet tärisee kun himoitsee makeaa. Siinä horkassa menee sitten aluviikko ja kun perjantaina vieroitusoireet helpottuu niin jo lauantaina saa taas namia! :D

  • Onhan tuokin totta… putki jää helposti päälle. Mäkin olen lipsunut tällä viikolla aika paljon mutta sitä sattuu. Huominen on parempi! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta